Home » Knaus caravan

 

 

Vind uw ideale Knaus caravan

Bij Campolife, dé Knaus dealer, kunt u uitstekend terecht om een Knaus caravan te kopen. Wij zijn een kampeerbedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met de inkoop en verkoop van caravans en campers. In ons uitgebreide aanbod vindt u caravans van diverse topmerken, zoals Knaus, Dethleffs en Fendt. Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst als u op zoek bent naar een tweedehands caravan. Bij de aanschaf van een nieuw kampeervoertuig kunt u desgewenst uw oude inruilen. Kom daarom voor het kopen van een mooie caravan naar Campolife; dé Knaus dealer in Zuid-Holland!

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Een Knaus caravan kopen bij een ervaren dealer

Bent u van plan om een caravan aan te schaffen? Dan raden wij – als ervaren dealer – u aan om een caravan van het vooraanstaande merk Knaus te kopen. In ons assortiment hebben wij diverse caravans van dit topmerk. Bij Campolife kunt u onder andere kiezen voor:

 

Bel ons of kom langs voor meer informatie en advies

Weet u al welke caravan u wilt kopen bij dé Knaus dealer? Als u een Knaus caravan wilt kopen of nog vragen heeft over de diensten van Campolife, neemt u contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0186 – 604000. Wij vertellen u graag meer over ons prachtige assortiment én voorzien u van gedegen advies. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms in Heinenoord, nabij Rotterdam. We zien u hier graag verschijnen!

 

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image