Home » Knaus caravan
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Vind uw ideale Knaus caravan

Bij Campolife, dé Knaus dealer uit Heinenoord, kunt u van dit topmerk een caravan kopen. Wij zijn een kampeerbedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met de inkoop en verkoop van caravans, onder andere van het merk Knaus. U vindt van dit merk altijd wel de geschikte caravan om uw droomreis mee te maken. Wij bieden namelijk verschillende modellen aan. Een caravan van Knaus kopen doet u bij ons als dealer!

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Een Knaus caravan kopen bij een ervaren dealer

Bent u van plan om een caravan aan te schaffen? Dan raden wij – als ervaren dealer – u aan om een caravan van het vooraanstaande merk Knaus te kopen. In ons assortiment hebben wij verschillende caravans van dit topmerk. Bij ons kampeerbedrijf heeft u de keus uit verschillende soorten modellen. U vindt onder andere:

Met ingang van modeljaar 2022 hebben wij dus verschillende Knaus ePower modellen binnen ons assortiment en dat betekent de mogelijkheid tot gasvrij kamperen. Vind de perfecte caravan van Knaus en kom deze kopen bij ons als dealer.

Bel ons of kom langs voor meer informatie en advies over Knaus caravans

Weet u al welke caravan u wilt kopen bij dé Knaus dealer? Als u een Knaus caravan wilt kopen of nog vragen heeft over de diensten van Campolife, neemt u contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0186 – 604000. Als dealer vertellen wij u graag meer over ons prachtige assortiment met caravans van Knaus én voorzien u van gedegen advies. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms. We zien u hier graag verschijnen!

Vragen of meer informatie nodig?

 EXTRA OPEN

ZONDAG 21 APRIL (12-17u)
Popup Image