Vind uw ideale Knaus caravan!
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bij Campolife kunt u uitstekend terecht om een Knaus caravan te kopen. Wij zijn een kampeerbedrijf dat zich al meer dan 50 jaar bezighoudt met de inkoop en verkoop van caravans en campers. In ons uitgebreide aanbod vindt u onder meer caravans van topmerken als Knaus, Fendt en Dethleffs. Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst als u op zoek bent naar een tweedehands caravan. Bij de aanschaf van een nieuw kampeervoertuig kunt u desgewenst uw oude inruilen. In Zuid-Holland moet u voor het kopen van een Knaus caravan bij Campolife zijn.

Knaus caravan kopen bij een ervaren kampeerbedrijf

Bent u van plan om een caravan aan te schaffen? Dan raden wij u aan om een caravan van het vooraanstaande merk Knaus te kopen. In ons assortiment hebben wij diverse caravans van dit topmerk. Bij Campolife kunt u onder andere kiezen voor:

  • Knaus Südwind: deze caravan is voorzien van massieve aluminiumprofielen, geïntegreerde meubels en optimale ventilatie.
  • Knaus Travelino: met een bijzonder lichtgewicht FibreFrame, ultrasone technologie en een dynamische PowerAxle chassis is deze caravan het resultaat van een volledig nieuwe bouwwijze.
  • Knaus Sport Silver Selection: heeft veel verschillende indelingsvarianten en biedt veel mogelijkheden voor personalisatie.
  • Knaus Sport & Fun: een veelzijdige instapserie. De caravan heeft een lichtgewicht ontwerp en is zeer geschikt voor lichtere trekauto’s.

Bel ons of kom langs

Weet u al welke caravan u wilt gaan kopen? Als u een Knaus caravan wilt kopen of nog vragen heeft over de diensten van Campolife, neemt u contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 0186 – 604000. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Aanvraagformulier

folder