Home » Lichtgewicht caravan
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Een lichtgewicht caravan voor de beginnende kampeerder

Een lichtgewicht caravan is geschikt voor de beginnende kampeerder met een lichtere auto. Bij Campolife in Heinenoord bieden we verschillende lichtgewicht caravans van gerenommeerde merken aan. Ons aanbod aan kampeervoertuigen is erg divers, waardoor u de keuze heeft uit de meest toonaangevende merken. Hierdoor zit de caravan of camper die u zoekt er vast en zeker tussen!

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Keuze uit verschillende modellen voor een lichtgewicht caravan

De Dethleffs C’Joy caravan is een voorbeeld van een lichtgewicht caravan die wij aanbieden. Dit voertuig is slechts 212 centimeter breed en past achter vrijwel elke auto. Het is een van de smalste caravans in zijn klasse. Ondanks het formaat is de caravan voorzien van alles wat u nodig heeft voor een kampeertrip en is er voldoende opbergruimte. Een andere lichtgewicht caravan uit ons aanbod is de Dethleffs C’Go. Ook deze caravan is gemakkelijk te trekken met een lichtere auto en heeft voldoende opbergruimte. De caravan kenmerkt zich door het moderne, speelse interieur.

Doe inspiratie op in onze showroom

Heeft u een fijne lichtgewicht caravan op het oog voor uw eerste kampeertrip of wilt u nog inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom, want hier vertellen we u meer over ons aanbod aan caravans en campers. Heeft u vooraf vragen of wilt u advies? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Vragen of meer informatie nodig?