Volop keuze bij het kopen van een nieuwe caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u van plan een nieuwe caravan te gaan kopen? Bijvoorbeeld omdat u dit jaar voor het eerst met de caravan op vakantie wilt gaan? Of omdat u vanwege gezinsuitbreiding toe bent aan een groter exemplaar? Of is uw oude caravan na jaren trouwe dienst versleten? Wat uw situatie ook is, in het aanbod van Campolife vindt u ongetwijfeld een caravan die bij u past.

U vindt de nieuwe caravan die u gaat kopen in onze showroom in Heinenoord

Als echte kampeerliefhebber zult u uw ogen uitkijken bij een bezoek aan onze showroom gevestigd in Heinenoord. U treft hier namelijk meer dan 8000 m2 aan kampeerplezier. Laat de voorpret voor uw vakantie maar beginnen! In ons aanbod vindt u caravans van alle gerenommeerde merken. Zo mogen topcaravans als de Dethleffs, Knaus en Fendt beslist niet ontbreken in ons assortiment. U bekijkt de verschillende caravans van buiten én van binnen en kiest de caravan die het beste bij uw wensen past.

Zo weet u zeker dat u de juiste nieuwe caravan gaat kopen

Wanneer u een nieuwe caravan wilt gaan kopen, heeft u ongetwijfeld al voor uzelf op een rijtje gezet waar de caravan aan moet voldoen. Zo is het belangrijk om na te denken over het formaat en de faciliteiten die de caravan moet hebben. Op basis van deze wensen helpen onze kampeerspecialisten u graag om het kiezen wat gemakkelijker te maken. Zij weten alle ins en outs over onze caravans en kunnen u dus professioneel adviseren.

Nog vragen? Kom langs of neem contact op

Het kopen van een nieuwe caravan is een behoorlijke investering. Logisch dat u deze investering goed geïnformeerd wilt maken. Daarom staan de specialisten in onze showroom klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Of wilt u iets weten over ons huidige aanbod of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op door te bellen naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

folder