• Campolife

    Campolife
Home » Nieuwe caravan kopen
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Nieuwe caravan kopen

Bent u van plan een nieuwe caravan te kopen bij een dealer in Zuid-Holland of omgeving? Bijvoorbeeld omdat u dit jaar voor het eerst met de caravan op vakantie gaat? Of omdat u vanwege gezinsuitbreiding toe bent aan een groter exemplaar? Wat uw situatie ook is, in het aanbod van Campolife uit Heinenoord is ongetwijfeld een goedkope caravan te koop die bij uw persoonlijke situatie past.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Een nieuwe en goedkope caravan kopen, doet u in een van onze showrooms

Als echte kampeerliefhebber kijkt u uw ogen uit bij een bezoek aan een van onze showrooms. U treft hier namelijk meer dan 8000 m2 aan kampeerplezier. U vindt bij ons zowel grote als kleine campers en caravans. Laat de voorpret voor uw vakantie maar beginnen! Bij ons kunt een nieuwe en goedkope caravan kopen van allerlei gerenommeerde merken. Denk aan:

U bekijkt de verschillende caravans vanbuiten en vanbinnen. Zo bent u er zeker van dat u een nieuwe goedkope caravan gaat kopen die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Of kies bijvoorbeeld een luxe caravan met vele voorzieningen. U kunt ook op pad gaan met een groot gezelschap in een grote caravan. Er is altijd een passende caravan voor u te koop!

Zo weet u zeker dat u de juiste nieuwe caravan gaat kopen

Wanneer u een nieuwe, goedkope caravan wilt gaan kopen, heeft u ongetwijfeld al voor uzelf op een rijtje gezet waar de caravan aan moet voldoen. Zo is het belangrijk om na te denken over het formaat en de faciliteiten die de caravan moet hebben. Gaat u voor een caravan met enkele bedden of juist niet? Op basis van deze wensen helpen onze verkoopadviseurs u graag. Zij kennen alle ins en outs van onze caravans en kunnen u dus de caravan aanraden die u het best kunt kopen. Daarom weet u zeker dat u bij ons dé perfecte caravan vindt!

Kom langs en vind de perfecte nieuwe caravan

Loop gerust eens binnen in onze showroom en vind een goedkope caravan die helemaal aan uw wensen voldoet. De specialisten in onze verschillende showrooms staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over het kopen van een caravan. Of heeft u vragen over ons huidige aanbod aan caravans? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Vragen of meer informatie nodig?

EXTRA OPEN

ZONDAG 23 JUNI

 (12:00-17:00)

Popup Image