• Campolife

    Campolife
Home » Nieuwe caravan kopen

 

Volop keuze bij het kopen van een nieuwe caravan

Bent u van plan een nieuwe caravan te gaan kopen? Bijvoorbeeld omdat u dit jaar voor het eerst met de caravan op vakantie gaat? Of omdat u vanwege gezinsuitbreiding toe bent aan een groter exemplaar? Wat uw situatie ook is, in het aanbod van Campolife vindt u ongetwijfeld een goedkope caravan die bij u past.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

U vindt de nieuwe, goedkope caravan die u gaat kopen in onze showroom

Als echte kampeerliefhebber kijkt u uw ogen uit bij een bezoek aan een van onze showrooms. U treft hier namelijk meer dan 8000 m2 aan kampeerplezier. Laat de voorpret voor uw vakantie maar beginnen! In ons aanbod vindt u caravans van alle gerenommeerde merken. Zo mogen topcaravans als Dethleffs, Knaus en Fendt beslist niet ontbreken in ons assortiment. U bekijkt de verschillende caravans van buiten én van binnen en kiest de caravan die het beste bij uw wensen past.

Zo weet u zeker dat u de juiste nieuwe caravan gaat kopen

Wanneer u een nieuwe, goedkope caravan wilt gaan kopen, heeft u ongetwijfeld al voor uzelf op een rijtje gezet waar de caravan aan moet voldoen. Zo is het belangrijk om na te denken over het formaat en de faciliteiten die de caravan moet hebben. Op basis van deze wensen helpen onze verkoopadviseurs u graag om het kiezen wat gemakkelijker te maken. Zij kennen alle ins en outs over onze caravans en kunnen u dus professioneel adviseren welke caravan u het best kunt kopen.

Kom langs of neem contact met ons op

Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam, en vindt een goedkope caravan die helemaal aan uw wensen voldoet. De specialisten in onze verschillende showrooms staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over het kopen van een caravan. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Of heeft u vragen over ons huidige aanbod? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Contact

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image