Volop keuze bij het kopen van een nieuwe caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u van plan een nieuwe caravan te gaan kopen? Bijvoorbeeld omdat u dit jaar voor het eerst met de caravan op vakantie gaat? Of omdat u vanwege gezinsuitbreiding toe bent aan een groter exemplaar? Wat uw situatie ook is, in het aanbod van Campolife vindt u ongetwijfeld een goedkope caravan die bij u past.

U vindt de nieuwe, goedkope caravan die u gaat kopen in onze showroom

Als echte kampeerliefhebber zult u uw ogen uitkijken bij een bezoek aan onze showroom. U treft hier namelijk meer dan 8000 m2 aan kampeerplezier. Laat de voorpret voor uw vakantie maar beginnen! In ons aanbod vindt u caravans van alle gerenommeerde merken. Zo mogen topcaravans als Dethleffs, Knaus en Fendt beslist niet ontbreken in ons assortiment. U bekijkt de verschillende caravans van buiten én van binnen en kiest de caravan die het beste bij uw wensen past.

Zo weet u zeker dat u de juiste nieuwe caravan gaat kopen

Wanneer u een nieuwe, goedkope caravan wilt gaan kopen, heeft u ongetwijfeld al voor uzelf op een rijtje gezet waar de caravan aan moet voldoen. Zo is het belangrijk om na te denken over het formaat en de faciliteiten die de caravan moet hebben. Op basis van deze wensen helpen onze kampeerspecialisten u graag om het kiezen wat gemakkelijker te maken. Zij weten alle ins en outs over onze caravans en kunnen u dus professioneel adviseren.

Nog vragen? Kom langs of neem contact op

Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam, en vindt een goedkope caravan die helemaal aan uw wensen voldoet. De specialisten in onze showroom staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Of wilt u iets weten over ons huidige aanbod of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op door te bellen naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

KOM JIJ WERKEN

BIJ CAMPOLIFE?

SOLLICITEER NU!

Popup Image