Home » Thule luifel
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Een luifel van het merk Thule

Voor een goede Thule luifel zit u goed bij Campolife! Dit Zweedse merk ontwerpt luifels voor verschillende soorten caravans. U kunt zelf de gewenste montageplaats, cassettekleur, doekkleur en andere eigenschappen kiezen. Zo bent u gegarandeerd van een unieke luifel die volledig aansluit op uw caravan en wensen. In onze showroom in Heinenoord, vindt u ons ruime aanbod aan luifels en andere kampeerbenodigdheden.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Kies voor een gebruiksvriendelijke Thule luifel

Als u kiest voor een Thule luifel, profiteert u van optimaal gebruiksgemak. De handmatige luifels van dit merk hebben een uitschuifbare zwengel. De gemotoriseerde luifels hebben daarnaast een afstandsbediening of schakelaar die het openen en sluiten van de luifel zeer eenvoudig maakt. Iedere luifel van dit merk beschikt tevens over het Thule Quick Release systeem, waarmee de steunpoten snel te ontgrendelen zijn. Door middel van het gebruiksvriendelijke vergrendelingssysteem kunnen de poten daarnaast op de juiste hoogte worden ingesteld. Andere voordelen van de luifels zijn de stabiliteit, het aantrekkelijke design en het ruime aanbod aan accessoires, zoals de Thule panelen. Wanneer u interesse heeft in andere artikelen van dit toonaangevende merk, zoals Thule fietsenrekken, zit u bij ons eveneens goed.

Neem contact met ons op voor advies met betrekking tot luifels

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Thule luifel voor uw caravan? Of zoekt u een luifel van Thule, of van een ander merk, voor uw camper? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met advies op maat! Bel ons op 0186 – 604000 of kom langs in de showroom. U kunt ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld een voortent voor uw caravan zoekt.

Vragen of meer informatie nodig?

ZONDAG 25 JUNI

EXTRA OPEN (11-17u)

 

Popup Image