Campolife
VOORTENTEN

De ideale voortent voor bij uw caravan

Een voortent zorgt voor extra beschutting bij uw caravan. Zo geniet u het hele jaar door van een welverdiende kampeervakantie. Met een voortent die is voorzien van uitritsbare voor- en zijwanden, past u uw voortent eenvoudig aan ieder weertype aan. Is het weer wat minder mooi en dreigt er een regenbui aan te komen? Rits dan snel de wanden erin. Is het zonnig en lekker warm? Dan heeft u de wanden niet nodig, dus kunt u ze eruit ritsen. Waait het hard? Dan zorgen de zijwanden voor extra beschutting.

Profiteer van het voordeel van een voortent bij uw caravan

De flexibiliteit die een tent u biedt, is met niets te vergelijken. Voor een zeer bescheiden investering kunt u jarenlang gaan en staan waar u wilt. Moderne voortenten maken gebruik van hightech lichtgewicht materialen. Ook hebben veel voortenten tegenwoordig een aerodynamische vorm, waardoor u minder last heeft van het geluid van de wind. Zo zit u comfortabel in of bij de voortent van uw caravan.

Kies uit de beste merken bij Campolife in Heinenoord

Wanneer u een voortent voor bij uw caravan zoekt, is het aan te raden om langs te gaan bij Campolife in Heinenoord. In onze uitgebreide winkel vindt u voortenten en vele andere kampeerartikelen van de beste merken. Denk hierbij aan merken als Isabella, Unico, Dorema, Walker en Kampa. Ook wat betreft de caravans en campers vindt u alleen A-merken bij ons. Heeft u vragen over ons assortiment? Bel dan naar 0186 – 604000.

 

 

Isabella voortenten & luifels

Unico voortenten & luifels

Dorema voortenten & luifels

Walker voortenten & luifels

folder