Een voortent zorgt voor extra beschutting bij uw caravan. Zo geniet u het hele jaar door van een welverdiende kampeervakantie. Met een voortent die is voorzien van uitritsbare voor- en zijwanden, past u uw voortent eenvoudig aan ieder weertype aan. Is het weer wat minder mooi en dreigt er een regenbui aan te komen of waait het hard? Rits dan snel de wanden erin. Is het zonnig en lekker warm? Dan heeft u de wanden niet nodig, dus kunt u ze eruit halen. Bij Campolife heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan goedkope voortenten, van diverse merken. Zo kunt u straks zorgeloos op vakantie met uw caravan inclusief bijpassende voortent!

Profiteer van het voordeel van een voortent bij uw caravan

De flexibiliteit die een caravan met voortent u biedt, is met niets te vergelijken. Voor een zeer bescheiden investering kunt u jarenlang gaan en staan waar u wilt. Moderne voortenten maken gebruik van hightech lichtgewicht materialen. Ook hebben veel voortenten tegenwoordig een aerodynamische vorm, waardoor u minder last heeft van het geluid van de wind. Zo zit u altijd comfortabel bij uw caravan met bijpassende voortent. Doordat wij zoveel verschillende goedkope voortenten aanbieden, zit het model dat u zoekt er altijd wel tussen.

Kies voor goedkope voortenten van de beste merken

Wanneer u met uw caravan op vakantie gaat en nog een goede voortent zoekt, is het aan te raden om langs te gaan bij Campolife in Heinenoord, in de buurt van Rotterdam. In onze uitgebreide winkel vindt u goedkope voortenten en vele andere kampeerartikelen van de beste merken. Denk hierbij aan merken als Unico en Doréma. Ook wat betreft de caravans en campers vindt u alleen A-merken bij ons. Heeft u vragen over ons assortiment? Bel dan gerust naar 0186 – 604000. Wij helpen u graag verder!

Een Isabella voortent maakt uw kampeerbelevenis compleet.

Gaat u op vakantie met kinderen of creëert u graag wat extra ruimte? Elke kampeerder heeft profijt bij het kopen van een Isabella voortent. De enige vraag die nog rest is: ‘Welke voortent of luifel van Isabella gaat u kopen?’

Met een Unico voortent of luifel geeft u een stijlvolle uitstraling aan uw caravan.

De voortenten en luifels van dit merk staan bekend om hun ronde vorm. Naast dat deze ronde vorm ervoor zorgt dat de voortent er mooi uitziet, brengt dit ook praktische voordelen met zich mee.

Breid uw caravan uit met een Doréma voortent en creëer zoveel ruimte als u wilt.

Moet de voortent extra stevig zijn zodat deze ook in de wintermaanden gebruikt kan worden? Of bent u op zoek naar een luifel van Doréma met een luxe uitstraling voor enkel de zomermaanden? Doréma is sinds 1987, al 34 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans en campers.

De voortenten van Walker

Al sinds 1954 worden in het Brabantse Deurne unieke en hoogwaardige voortenten gemaakt. Dit merk maakt niet alleen standaard voortenten van hoge kwaliteit, maar ook bijzondere voortenten, zoals opblaasbare tenten, voorzonluifels, wintertenten en deeltenten.

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image