• Voortenten & luifels

Bezoek onze compleet vernieuwde voortentenshow!

De nieuwste modellen van Isabella – Unico – Dorema – Kampa

Download onze Teun Brochure

folder

Ruime en gevarieerde selectie
voortenten & luifels

De flexibiliteit die een tent u biedt, is met niets te vergelijken. Voor een zeer bescheiden investering kunt u jarenlang gaan en staan waar u wilt. Moderne voortenten maken gebruik van hi-tec lichtgewicht materialen. Voor het snel en gemakkelijk opzetten zijn de afgelopen decennia zeer vindingrijke constructies bedacht. Campolife biedt een ruim assortiment dat varieert van caravan voortenten en luifels tot windschermen.
Stuk voor stuk van topmerken maar allemaal bescheiden geprijsd.

Isabella
voortenten & luifels

De bekende kwaliteitscollectie van Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd en heeft een uitgebreid pakket bijbehorende kampeeraccessoires. De enorme knowhow, een compleet assortiment, een combinatie van innovatief design en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is. Met een Isabella voortent voor uw caravan kunt u van het leven genieten en het kamperen optima forma ontdekken en ervaren. Waar u ook gaat kamperen, met een voortent van Isabella voelt u zich altijd thuis!

Unico
voortenten & luifels

Voortenten en luifels van het merk Unico staan bekend om de ronde vorm. Deze kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn, uiterst stormvast zijn en de perfecte afwatering hebben.
Getest door de ANWB & KCK
Bent u op zoek naar een nieuwe voortent of luifel? Bekijk dan eens de Unico Genua voortent of de Verona luifel. Deze zijn door de ANWB en KCK meerdere malen uitgeroepen tot test winnaar!

Dorema
voortenten & luifels

Zorgeloos kamperen valt of staat met de kwaliteit van het tentdoek, daarom kiest Doréma voor het doek van Ten Cate. Het Ten Cate All Season materiaal is topkwaliteit waar u vele jaren plezier aan zal beleven, ook voor seizoen gebruik. Het Ten Cate All Season materiaal onderscheidt zich door de volgende eigenschappen: Duurzaam, vormvast, vuil werend, kleurecht, waterafstotend, sterk, zonwerend en vocht regulerend.

Kampa
oppompbare voortent

Kampa opblaasbare voortenten. Na jaren van ontwikkeling is de Kampa AIR voortent een echte revolutie in de kampeerwereld. Geen traditionele metalen of glasvezelstokken meer. Deze zijn vervangen door een sterk, opblaasbaar luchtframe. De framedelen zijn met elkaar verbonden maar wel allemaal afzonderlijk af te sluiten.
 

Welke voortent kiest u?

Gaat u voor de een opblaasbare caravan voortent of toch voor een van de andere voortenten? Wat u ook zoekt, bij Campolife bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Heinenoord om ons aanbod aan voortenten in het echt te bekijken. Ook ziet u hier ons ruime assortiment aan nieuwe en tweedehands caravans en campers. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0186 – 604000. Wij helpen u graag.

Wij constateren dat u gebruik maakt van een tablet. Om u de beste gebruikerservaring te bieden raden wij u aan om uw tablet horizontaal te draaien.