Instructievideo’s

Thetford hoge koelkast (Dethleffs en Knaus nieuw)

In deze instructievideo vertelt Cliff u alles over de werking van de Thetford hoge koelkast. Deze koelkast vindt u voornamelijk in onze Dethleffs en Knaus modellen.

Dometic lage koelkast (Dethleffs en Knaus nieuw)

Heeft u een caravan of camper met eend dometic lage koelkast en wilt u daar meer uitleg over? Bekijk dan deze video.

Dometic hoge koelkast (modellen van Fendt voor 2020)

In onze Fendt modellen van voor 2020 vindt u voornamelijk een dometic hoge koelkast. In deze video dan ook meer uitleg over de werking van deze specifieke koelkast.

Dometic hoge koelkast deur 2-zijdes te openen (modellen van Fendt vanaf 2021)

Fendt modellen vanaf 2021 hebben veelal een dometic hoge koelkast. De deur van deze koelkast is zowel links als rechts te openen. Klik op de video voor een uitgebreide toelichting.

Truma gaskachel met handmatige ontsteking

Wilt u meer uitleg over de werking van de Truma gas kachel met een handmatige ontsteking? Bekijk dan deze instructievideo.

Truma gaskachel met elektrische ontsteking

Er zijn ook Truma gas kachels met een elektrische ontsteking. Daarom hebben wij ook een video hierover gemaakt welke u hier kunt bekijken.

Ring verwarming

Instructievideo met een uitleg over de werking van het buizensysteem door de hele caravan (de ring verwarming van het merk Truma).

Water systeem vullen met boiler

Wilt u weten hoe u de watertank moet vullen? Bekijk dan deze video over het watersysteem vullen met boiler (warm water boiler van Truma).

Water systeem leeg maken

Bekijk deze instructievideo over het leeghalen van het watersysteem, zodat uw caravan winterklaar is en weer terug de stalling in kan.

Water systeem vullen zonder boiler

Instructievideo met een uitleg over de werking van watersysteem (zonder warm water).

Vloerverwarming (voor Dethleffs, Knaus en Fendt)

In deze video krijgt u meer uitleg over de werking van de vloerverwarming in uw caravan (voor de merken Dethleffs, Knaus en Fendt).

Het kooktoestel (gascomfoor)

Hoe werkt uw kooktoestel in uw caravan? Dat ziet u in deze video.

Het toilet

In deze instructievideo vertelt Cliff u alles over 2 verschillende soorten toiletten; het banktoilet en het draaibare toilet. Er komt zowel een toilet voorbij van het merk Thetford als van het merk Dometic.

De caravan waterpas zetten

Wilt u meer weten over hoe u het beste uw caravan waterpas kan zetten op de camping? Bekijk dan deze instructievideo voor meer informatie.

Af- en aankoppelen van de caravan

In deze video krijgt u uitleg over hoe u het beste de caravan aan en van de auto kan koppelen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 4 verschillende stabilisatoren: de AKS3004, AKS2004, AKS1300 en de Winterhoff.

Hordeur, raam- en dakcassettes

Instructievideo met een uitleg over de werking van de hordeur, raam rol cassettes en de rol cassettes in het dakraam (diverse merken; Seitz, Dometic, Heki en Thetford).

Banden, druk en beladen

U krijgt in deze video meer informatie over de druk van de banden en hoe de caravan te beladen (bepaalt de rijligging van de caravan).

Truma combi 4 of 6

Instructievideo met een uitleg over het gebruik van de Truma combi ketel en de vorstbeveiliging (zowel geschikt voor de caravan als voor de camper). Meer informatie over het bedieningspaneel vindt u in instructie video nummer 39 en 40.

De koelkast

In deze video krijgt u uitleg over de werking van de diverse soorten koelkasten. Werkt uw koelkast niet meer? Bekijk dan deze video!

Accu’s in het algemeen

Instructievideo met een uitleg over accu's in het algemeen (zowel over loodzuur accu's en Lithium batterijen in de caravan of camper).

Airco’s

Instructievideo waarin u meer te horen krijgt over het gebruik van de airco (zowel bank airco als dak airco) in het algemeen. Voor zowel gebruik in de caravan als in de camper.

Truma Mono & Duo controle

Instructievideo met een uitleg over het gebruik van de Truma Mono-Control of Duo-Control. Zowel voor gebruik in de caravan als in de camper.

De Thule cassette luifel (type: 6300)

Wilt u meer uitleg over het gebruik van de Thule cassette luifel? Het type luifel dat wordt uitgelegd in deze video is de Omnistore 6300 (zowel voor gebruik bij de caravan als bij de camper).

Dometic lage koelkast met een Soft-Touch display

Instructievideo met een uitleg over het gebruik van de Dometic lage koelkast met het soft touch display.

Knaus E-power caravan

Instructievideo met een uitleg over het gebruik van de Knaus E-power caravan. In deze video wordt over 4 producten gesproken: de stroomvoorziening/beveiliging, de koelkast, de bank airco en de inductie kookplaat.

Enduro mover

Wilt u meer uitleg over het gebruik van de Enduro mover? Bekijk dan deze video met zowel informatie over de half automaat mover als de vol automaat mover. EM305+ EM505 EM303A+ EM304smart EM303+

Storingen in een Enduro mover

Deze video geeft u uitleg over mogelijke storingen die kunnen voorkomen bij de Enduro over.

Truma mover

Instructie video met een uitleg over het gebruik van de Truma mover. In deze video komen zowel de half automaat mover als de vol automaat mover aan bod.

Storingen in een Truma mover

In deze video vertelt Cliff u over de storingen die kunnen voorkomen bij de Truma mover. Zowel de half automaat mover als de vol automaat mover komen aan bod.

Mammut mover

Bekijk deze video als u meer uitleg wilt over het gebruik van de Alko Mammut mover.

Storingen in een Mammut mover

Heeft uw Alko Mammut mover een storing? Bekijk dan deze instructievideo.

Reich mover

In deze instructievideo krijgt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de half automaat Reich mover. Met o.a: Easydriver Infinity 2.0 Easydriver pro 2.0 Easydriver Active 2.0 / 2.3 Easydriver basic 1.6

Vario Heat

Instructievideo met een uitleg over het gebruik van de Truma Vario Heat.

Het bedienings display in de camper

Heeft u meer uitleg nodig over het gebruik van het bedieningsdisplay in de camper (kampeerauto)? Dan adviseren wij u deze video te bekijken.

Het watersysteem vullen van de camper

Instructievideo met een toelichting over het gebruik van het schoon water systeem in de camper (kampeerauto).

De vuilwatertank van de camper

Deze korte video vertelt u alles over het gebruik van de vuilwatertank in de camper (kampeerauto).

Waterpas zetten van een camper

Instructievideo met een uitleg over het waterpas zetten van uw camper (kampeerauto).

Het digitale display van de Truma combi 4/6 ketel

In deze instructievideo geeft Cliff u uitleg over het gebruik van het digitale display voor de bediening van de Truma combi ketel.

Het analoge display van de Truma combi 4/6 ketel

Naast een digitale display is er ook een analoge display voor de bediening van de Truma combi ketel. Hierover ziet u meer in deze video.

Het stroomsysteem in de camper

Wilt u een korte en eenvoudige uitleg over hoe de stroomvoorziening werkt in uw camper (kampeerauto)? Bekijk dan deze instructievideo.

De compressor koelkast

Deze instructievideo gaat over de basisprincipes van een compressor koelkast in een caravan. Ook worden diverse koelkasten van diverse merken apart besproken en uitgelegd hoe ze werken.

 EXTRA OPEN

ZONDAG 21 APRIL (12-17u)
Popup Image