Een officiële BOVAG-caravan- en camperdealer
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is officieel BOVAG-caravan- en -camperdealer gevestigd in Heinenoord. De BOVAG stelt strenge kwaliteitseisen aan onder andere de vakkennis van het personeel, de keuring van caravans en campers, de uitrusting van de werkplaats en de manier waarop er zaken wordt gedaan en. Zo bent u bij Campolife gegarandeerd van de beste service.

De eisen van de BOVAG bij de koop van een caravan of camper bij Campolife in Heinenoord

Wanneer u uw caravan koopt bij een bij BOVAG aangesloten dealer, zoals Campolife, profiteert u van een aantal voordelen. Zo krijgt u standaard zes of twaalf maanden BOVAG-garantie. Dit geldt ook wanneer u een gebruikte caravan of camper koopt. Of u zes of twaalf maanden BOVAG-garantie krijgt, is afhankelijk van de aanschafprijs van de caravan of camper. Wanneer uw caravan een aanschafwaarde heeft van meer dan € 3500,-, geldt namelijk een garantietermijn van twaalf maanden. Daaronder geldt een garantietermijn van zes maanden.

Een officiële keuring van uw caravan of camper en uitstekend onderhoud

Net zoals alle andere BOVAG-caravandealers, kunt u ook bij Campolife terecht voor een keuring van of onderhoudsbeurt aan uw camper of caravan. Onze speciaal opgeleide keurmeesters controleren uw caravan of camper dan zorgvuldig. De volgende punten worden gecontroleerd:

  • Het chassis
  • De opbouw
  • De leidingen voor het gas en de elektra
  • Eventuele vochtproblemen

Kom langs voor de beste service!

Wilt u een camper of caravan kopen met de garantie van de BOVAG of wilt u uw kampeermiddel een officiële keuring laten ondergaan? Kom dan langs bij onze werkplaats in Heinenoord. Bel voor het maken van een afspraak naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

folder