Een officiële BOVAG-caravan- en camperdealer
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is een officiële BOVAG-caravan- en camperdealer. BOVAG stelt strenge kwaliteitseisen aan onder andere de vakkennis van het personeel, de keuring van een caravan of camper, de uitrusting van de werkplaats en de manier waarop er zaken wordt gedaan. Bij Campolife voldoen we aan deze kwaliteitseisen. Daarom bent u bij ons verzekerd van de beste service en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, zowel bij de verkoop van een camper of caravan als bij de keuring ervan.

De eisen van BOVAG bij de koop van een caravan of camper

Wanneer u uw caravan of camper koopt bij een bij BOVAG aangesloten dealer, zoals Campolife, profiteert u van een aantal voordelen. Zo krijgt u standaard zes of twaalf maanden BOVAG-garantie. Dit geldt ook wanneer u een gebruikte caravan of camper koopt. Of u zes of twaalf maanden BOVAG-garantie krijgt, is afhankelijk van de aanschafprijs van de caravan of camper. Wanneer uw caravan een aanschafwaarde heeft van meer dan € 3500,-, geldt namelijk een garantietermijn van twaalf maanden. Daaronder geldt een garantietermijn van zes maanden.

Een officiële keuring van uw caravan of camper en uitstekend onderhoud

Net zoals alle andere BOVAG-caravandealers, kunt u ook bij Campolife terecht voor een keuring van of onderhoudsbeurt aan uw camper of caravan. Onze speciaal opgeleide keurmeesters controleren uw caravan of camper dan zorgvuldig. Onder andere de volgende punten worden gecontroleerd:

  • Het chassis
  • De opbouw
  • De leidingen voor het gas en de elektra
  • Eventuele vochtproblemen

Waar nodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Na de keuring krijgt u een uitgebreid keuringsrapport met een overzicht van alle punten waarop uw voertuig gecontroleerd is. Wanneer uw caravan of camper op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop staan de maand en het jaartal vermeld waarop de keuring is uitgevoerd.

Kom langs voor de beste service!

Wilt u een camper of caravan kopen met de garantie van BOVAG of wilt u uw kampeermiddel een officiële keuring laten ondergaan? Kom dan langs bij onze werkplaats in Heinenoord, in de buurt van Rotterdam. Bel voor het maken van een afspraak naar 0186 – 604000. Naast een werkplaats hebben we ook een ruime showroom waar u ons aanbod aan caravans, campers en toebehoren kunt bewonderen.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder