Camper verkopen met professionele bemiddeling
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is een kampeerbedrijf in Heinenoord dat onder meer gespecialiseerd is in camper bemiddeling. Voor het te koop aanbieden van uw camper kunt u bij ons dan ook uitstekend terecht. Wij zijn het grootste occasion-center van Zuid-Holland en onze medewerkers begeleiden jaarlijks honderden klanten bij de verkoop van een camper of caravan. Dat doen wij middels een unieke bemiddelingsconstructie. U wordt door ons volledig ontzorgd, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Voor een professionele bemiddeling bij de verkoop van uw camper komt u dus naar Campolife!

Uw camper te koop aanbieden via onze bemiddeling bij Campolife in Heinenoord

Door de camper bemiddeling aan ons over te laten, bent u verzekerd van een zeer nette opbrengst. De ‘bemiddeling bij verkoop’ geschiedt volgens een aantal stappen:

  • Wij halen de camper kosteloos bij u op of u levert deze bij ons af. Dat kan van dinsdag tot en met zaterdag zonder afspraak.
  • In overleg met u wordt een richtprijs voor de camper afgesproken.
  • Voorzien van tekst en foto’s doen wij de camper op 10 relevante websites te koop aanbieden.
  • Tijdens het verkoopproces wordt de verzekering en stalling van de camper door ons geregeld.
  • Als de camper verkocht is, ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en krijgt u van ons de geldelijke opbrengst.

Directe verkoop van uw caravan, zonder bemiddeling

Naast bemiddeling heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een directe verkoop van de camper. Dan nemen wij de camper na het sluiten van de inkoopovereenkomst over en krijgt u direct uw geld. De opbrengt is dan wel wat lager.

Neem bij vragen of interesse contact op

Heeft u vragen over het te koop aanbieden of het inruilen van uw camper? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact op met onze medewerkers of kom langs in de showroom van Campolife. Deze vindt u aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Aanvraagformulier

EXTRA OPEN
ZONDAG 20 JUNI
11:00-17:00
Afspraak maken
folder