Uw camper inruilen bij ons grote occasion-center
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Overweegt u om uw camper te gaan inruilen? Omdat u hem niet meer gebruikt en er een goede prijs voor wilt ontvangen? Of omdat u toe bent aan een groter, nieuwer of luxer exemplaar? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die Campolife in Heinenoord u te bieden heeft. Wij zijn het grootste occasion-center in Zuid-Holland. Bij het inruilen van uw camper ontzorgen wij u volledig en krijgt u een zeer nette opbrengst.

Kies uit verschillende opties wanneer u uw camper wilt inruilen bij Campolife in Heinenoord

Wanneer u uw camper wilt inruilen, heeft u keuze uit bemiddeling bij verkoop en directe inkoop. Bij bemiddeling bij verkoop levert u uw camper bij ons in, waarna wij vervolgens op zoek gaan naar een geschikte koper. Zodra uw camper is verkocht, ontvangt u meteen de opbrengst. Wilt u de opbrengst meteen ontvangen bij het inleveren? Kies dan voor directe inkoop. Wij kopen uw camper van u en u ontvangt vervolgens direct het afgesproken bedrag.

Wat is de huidige waarde van uw camper?

Het is begrijpelijk dat u eerst wilt weten wat de waarde van uw camper of caravan is voordat u het voertuig gaat inruilen. Dit berekenen wij graag voor u. Vul hiervoor het aanvraagformulier in op onze website. Hierin worden enkele gegevens en een aantal foto’s van uw camper gevraagd. Vervolgens ontvangt u binnen enkele dagen een waardebepaling. Op basis hiervan kunt u beslissen of u uw camper bij ons wilt inruilen of ter bemiddeling bij verkoop bij ons aanbiedt.

Meer informatie over de gang van zaken? Neem contact op!

Wilt u weten hoe het precies in zijn werk gaat als u uw camper bij ons wilt inruilen of kopen? Wij vertellen u hier graag meer over. Neem daarom gerust contact op door te bellen naar 0186 – 604000 en vraag naar de specialist in dit vakgebied. Vervolgens ontvangt u de nodige informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor het inruilen van uw voertuig.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder