Home » Gebruikte camper kopen

 

 

Een gebruikte camper kopen bij een expert

Campolife is u graag van dienst als u van plan bent om een gebruikte camper, oftewel een tweedehands camper, te kopen. Als grote camper-occasiondealer in Zuid-Holland hebben wij jarenlange ervaring met het kopen en verkopen van tweedehands campers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar een caravan of voortent. Naast het kopen van een tweedehands camper kunt u bij ons ook uw gebruikte camper laten keuren en repareren.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Een gebruikte camper kopen bij de grote occasiondealer in Zuid-Holland

Als u ervoor kiest om een gebruikte camper te kopen bij Campolife, heeft u de garantie op kwaliteit. Bij het kopen van tweedehands campers krijgt u bij ons waar mogelijk en desgewenst altijd BOVAG-garantie. Wanneer u besluit om bij ons een camper occasion te kopen, dan kunt u de komende tijd onbezorgd op reis. Als een onderdeel van de camper onverhoopt kapotgaat, heeft u altijd 12 maanden BOVAG-garantie en kunt u contact opnemen met onze werkplaats. Dat is de service van een specialist!

 

Een 2e hands camper in verschillende soorten en maten kopen

Bij Campolife kunt u tweedehands campers en caravans in verschillende soorten en maten kopen. Ons uitgebreide aanbod aan kampeervoertuigen is ingedeeld in diverse gewichts-, leeftijds- en prijsklassen. Ook kunt u bij ons zonder twijfel een camper occasion kopen die aan al uw eisen en wensen voldoet. Twijfelt u over de meest geschikte camper voor uw situatie? Onze enthousiaste medewerkers geven u graag advies!

 

Ook voor al uw accessoires kunt u bij ons terecht

Zoals u merkt, zit u bij ons goed voor het kopen of verkopen van een 2e hands camper. Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment aan accessoires en aankleding voor uw kampeermiddel. Zo vindt in onze ruime kampeershop ook servies, airco’s, kampeerstoelen, movers, en nog veel meer accessoires. Dus niet alleen voor het kopen van een prachtige 2e hands camper komt u bij ons langs; ook voor de mooiste accessoires zit u goed bij Campolife, uw caravan- en camperdealer.

 

Neem bij vragen contact met ons op

Zo ziet u, bij ons kunt u terecht als u een camper occasion wilt kopen. Alle tweedehands campers die wij verkopen, zijn zeer betrouwbaar en goed onderhouden, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Wilt u een tweedehands camper bij ons kopen? Of heeft u nog vragen over het kopen van een 2e hands camper uit ons assortiment? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs in onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord, nabij Rotterdam.

 

Contact

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image