Een gebruikte camper kopen bij een expert
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is u graag van dienst als u van plan bent om een gebruikte camper, oftewel een tweedehands camper, te kopen. Als het grootste occasion-center van Zuid-Holland hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring met het kopen en verkopen van tweedehands campers. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht als u op zoek bent naar een caravan of voortent. Naast het kopen van een tweedehands camper kunt u bij ons ook uw gebruikte camper laten keuren en repareren.

Een gebruikte camper kopen bij het grootste occasion-center van Zuid-Holland

Als u ervoor kiest om een gebruikte camper te kopen bij Campolife heeft u de garantie op kwaliteit. Bij het kopen van tweedehands campers krijgt u bij ons waar mogelijk en desgewenst altijd BOVAG-garantie. Zo kunt u de komende tijd onbezorgd op reis. Als een onderdeel van de camper die u heeft aangeschaft onverhoopt kapotgaat, bent u verzekerd voor de reparatie. Dat is de service van een specialist.

2e hands campers in verschillende soorten en maten kopen

Bij Campolife kunt u 2e hands campers en caravans in verschillende soorten en maten kopen. Ons uitgebreide aanbod van kampeervervoersmiddelen is ingedeeld in diverse gewichts-, leeftijds- en prijsklassen. Ook u kunt bij ons zonder twijfel een camper occasion kopen die aan al uw eisen en wensen voldoet. Twijfelt u over de meest geschikte camper voor uw situatie? Onze enthousiaste medewerkers geven u graag advies!

Neem bij vragen contact op

Wilt u een gebruikte camper bij ons kopen? Of heeft u nog vragen over de 2e hands campers uit ons assortiment? Neem dan telefonisch contact op via 0186 – 604000 of kom langs in onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Aanvraagformulier

folder