Een gebruikte camper kopen bij een expert
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is u graag van dienst als u van plan bent om een gebruikte camper, oftewel een tweedehands camper, te kopen. Als de grootste camper occasion dealer van Zuid-Holland hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring met het kopen en verkopen van tweedehands campers. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht als u op zoek bent naar een caravan of voortent. Naast het kopen van een tweedehands camper kunt u bij ons ook uw gebruikte camper laten keuren en repareren.

Een gebruikte camper kopen bij het grootste occasion-center van Zuid-Holland

Als u ervoor kiest om een gebruikte camper te kopen bij Campolife heeft u de garantie op kwaliteit. Bij het kopen van tweedehands campers krijgt u bij ons waar mogelijk en desgewenst altijd BOVAG-garantie. Wanneer u besluit om bij ons een camper occasion te kopen, dan kunt u de komende tijd onbezorgd op reis. Als een onderdeel van de camper onverhoopt kapotgaat, bent u verzekerd voor de reparatie bij onze werkplaats. Dat is de service van een specialist!

Een 2e hands camper in verschillende soorten en maten kopen

Bij Campolife kunt u tweedehands campers en caravans in verschillende soorten en maten kopen. Ons uitgebreide aanbod van kampeervervoersmiddelen is ingedeeld in diverse gewichts-, leeftijds- en prijsklassen. Ook u kunt bij ons zonder twijfel een camper occasion kopen die aan al uw eisen en wensen voldoet. Twijfelt u over de meest geschikte camper voor uw situatie? Onze enthousiaste medewerkers geven u graag advies!

Ook voor al uw accessoires kunt u bij ons terecht

Zoals u merkt, bij ons kunt u terecht voor het kopen of verkopen van een 2e hands camper. Daarnaast  hebben wij een zeer ruim assortiment aan accessoires en aankleding voor uw kampeermiddel. Zo vindt u bij ons ook servies, kampeerstoelen, movers, airco’s en nog veel meer accessoires. Dus niet alleen voor het kopen van een prachtige 2e hands camper komt u bij ons langs; ook voor de mooiste accessoires zit u goed bij Campolife!

Neem bij vragen contact met ons op

Zo ziet u, bij ons kunt u terecht als u een camper occasion wilt kopen. Alle tweedehands campers die wij verkopen zijn zeer betrouwbaar en goed onderhouden, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Wilt u een tweedehands camper bij ons kopen? Of heeft u nog vragen over het kopen van een 2e hands camper uit ons assortiment? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs in onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord, nabij Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder