Tweedehands caravans kopen doet u natuurlijk bij het grootste occasion-center van Zuid-Holland. Campolife is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van een tweedehands caravan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere kampeervoertuigen als, zoals campers. Als hét toonaangevende caravanbedrijf van Zuid-Holland bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar caravan occasions. Al ruim 50 jaar kunnen klanten bij ons tweedehands caravans kopen.

Tweedehands caravans kopen met BOVAG-garantie

Als u een tweedehands caravan komt kopen bij Campolife bent u verzekerd van kwaliteit. Wij leveren een caravan occasion waar mogelijk en gewenst altijd met BOVAG-garantie. Zodoende kunt u onbezorgd genieten van uw toekomstige vakanties. Mocht de aangekochte caravan onverhoopt een defect vertonen, dan bent u verzekerd voor de reparatie van het voertuig. Service is voor ons een mentaliteit en niet slechts een afdeling. Met die instelling zijn wij uitgegroeid tot dé verkoper van caravan occasions in Zuid-Holland.

Dé verkoper van caravan occasions in Zuid-Holland

Als een specialist in tweedehands caravans kunt u bij Campolife in Zuid-Holland diverse caravan occasions kopen. Ons ruime assortiment van kampeermiddelen is ingedeeld in verschillende prijs- leeftijd- en gewichtsklassen. Ook u kunt bij ons ongetwijfeld de tweedehands caravan of camper kopen waar u naar op zoek bent. Weet u niet precies welke caravan occasion u het beste kunt kopen? Onze ervaren medewerkers geven u graag advies over de meest geschikte caravan voor u.

Kom langs in de showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van tweedehands caravans? Of heeft u andere vragen over de caravan occasions van Campolife in Zuid-Holland? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact op of kom langs in onze showroom. Deze is gelegen aan de Langeweg 1a in Heinenoord.