Home » Caravan occasions Zuid-Holland

 

 

Groot aanbod aan caravan occasions in Zuid-Holland

Een tweedehands caravan kopen, doet u bij het grootste occasions-center van Zuid-Holland. Campolife is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van diverse kampeervoertuigen. Als hét toonaangevende caravanbedrijf van Zuid-Holland hebben we een ruim aanbod aan caravan occasions en kunt u bij ons altijd de gewenste gebruikte caravan kopen.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Caravan occasions kopen met BOVAG-garantie in Zuid-Holland

Als u een tweedehands caravan wilt kopen bij Campolife bent u verzekerd van kwaliteit. Wij leveren een caravan occasion waar mogelijk en gewenst altijd met BOVAG-garantie. Zodoende kunt u onbezorgd genieten van uw toekomstige vakanties. Mocht de aangekochte caravan onverhoopt een defect vertonen, dan bent u verzekerd voor de reparatie van het voertuig. We voeren reparaties en onderhoud uit in onze professionele werkplaats. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw caravan weer zo goed als nieuw wordt. Service is voor ons een mentaliteit en niet slechts een afdeling. Met die instelling zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in caravan occasions in Zuid-Holland. Zo kunt u met een gerust hart een gebruikte caravan kopen.

 

Dé verkoper van tweedehands caravans

Als specialist in caravan occasions kunt u bij Campolife in Zuid-Holland gegarandeerd een goede tweedehands caravan kopen. Ons ruime assortiment aan kampeermiddelen is ingedeeld in verschillende prijs- leeftijd- en gewichtsklassen. Daarnaast bieden we verschillende toonaangevende merken. Zo kunt u bij ons ongetwijfeld de tweedehands caravan of gebruikte camper kopen waar u naar op zoek bent. Weet u niet precies welke caravan occasion u het best kunt kopen? Onze ervaren medewerkers geven u graag advies over de meest geschikte caravan voor u. Of u nu met z’n tweeën of met het hele gezin op vakantie gaat, wij hebben de geschikte gebruikte caravan voor u!

 

Kom langs in de showroom om uw gebruikte caravan te kopen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van een tweedehands caravan? Of heeft u andere vragen over de caravan occasions van Campolife in Zuid-Holland? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact met ons op of kom langs in onze showroom. Deze is gelegen aan de Langeweg 1a in Heinenoord, dicht bij Rotterdam. We vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden van het kopen van een gebruikte caravan. Tevens ontvangt u van onze specialisten advies op maat en vinden we zo samen een caravan die volledig is afgestemd op uw wensen. Bent u ook op zoek naar andere benodigdheden voor uw kampeertrip? Ook dan helpen wij u graag verder!

 

Contact

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image