Vakkundig schadeherstel van uw caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Heeft u schade aan uw caravan en wilt u uw voertuig laten repareren? Schakel dan een specialist als Campolife in. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en schadeherstel aan uw caravan. Het schadeherstel van de caravan of camper vindt plaats in onze werkplaats. Daar repareren onze gediplomeerde medewerkers de schade aan uw voertuig in korte tijd. Zodoende kunt u snel weer de weg op.

Schade aan uw caravan laten repareren door een specialist

Als u de schade aan uw caravan door Campolife wilt laten repareren, dient u een afspraak te maken met onze werkplaats. Als u de benodigde informatie aan ons doorgeeft, kunnen wij vervolgens alles afhandelen met uw verzekeringsmaatschappij. Voor het brengen van de caravan hoeft u geen afspraak te maken. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht voor schadeherstel aan uw caravan. U kunt er ook voor kiezen om het voertuig op te laten halen via onze ophaalservice. Andere voordelen van onze caravanreparatie zijn:

  • Doorgaans nemen wij het eigen risico op ons.
  • Op de reparatie krijgt u vier jaar BOVAG-garantie.
  • 20% korting op een BOVAG-onderhoudsbeurt, mits u deze direct combineert met het schadeherstel.

Maak gebruik van de expertise van onze deskundige medewerkers

Onze deskundige medewerkers kunnen de schade van ieder merk caravan repareren. Dat doen zij natuurlijk altijd met de originele onderdelen. Heeft u vragen over het schadeherstel van uw caravan? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs bij onze werkplaats in Heinenoord, goed te bereiken vanuit Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder