Vakkundig schadeherstel van uw caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Heeft u schade en wilt u dat het schadeherstel aan uw caravan vakkundig verloopt? Schakel dan een specialist als Campolife gevestigd in Heinenoord in. Voor de aanschaf en verkoop van kampeervoertuigen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u ook graag van dienst als uw caravan onderhoud nodig heeft of gerepareerd moet worden. De reparatie van de caravan vindt op vakkundige wijze plaats in onze werkplaats. Daar repareren onze gediplomeerde medewerkers de schade aan uw caravan in korte tijd. Zodoende kunt u snel weer de weg op.

Schadeherstel van uw caravan door een specialist in Heinenoord

Als u de schade aan uw caravan door Campolife wilt laten repareren, maak dan een afspraak met onze werkplaats. Als u de benodigde informatie aan ons doorgeeft, handelen wij vervolgens alles af met uw verzekeringsmaatschappij. Voor het brengen van de caravan hoeft u geen afspraak te maken. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. U kunt er ook voor kiezen om het voertuig op te laten halen. Profiteer ook van de andere voordelen van het schadeherstel aan uw caravan door Campolife:

  • Doorgaans nemen wij het eigen risico op ons.
  • Op de reparatie krijgt u vier jaar BOVAG-garantie.
  • U krijgt 20% korting op een BOVAG-onderhoudsbeurt, mits u deze direct combineert met het schadeherstel.

Maak gebruik van de expertise van onze deskundige medewerkers in Heinenoord

Onze deskundige medewerkers voeren vakkundig schadeherstel uit aan uw caravan van ieder merk. Dat doen wij natuurlijk altijd met de originele onderdelen. Heeft u nog vragen? Neem dan via 0186 – 604000 contact met ons op of kom langs bij onze werkplaats aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Aanvraagformulier

folder