De complete service van onze caravanmakelaar
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife in Heinenoord is een caravanmakelaar waar u terechtkunt voor de aanschaf en verkoop van een caravan. Wilt u uw caravan of camper verkopen? Onze medewerkers kunnen u op dat gebied volledig ontzorgen. Het verkopen van de caravan kan bij ons op twee verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ‘directe inkoop’. Dan ontvangt u nadat we de inkoopovereenkomst hebben gesloten direct het geld en het vrijwaringsbewijs van uw caravan. Daarnaast kunnen wij u als caravanmakelaar ook helpen met ‘bemiddeling bij verkoop’. Die methode neemt meer tijd in beslag, maar levert doorgaans wel een hogere opbrengt op.

Caravanmakelaar voor de aanschaf en verkoop van een caravan in Heinenoord

Naast begeleiding bij de verkoop van een caravan kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een nieuw kampeermiddel. Wij zijn een caravanmakelaar met een breed aanbod aan caravans van diverse topmerken. Voorbeelden hiervan zijn Dethleffs, Knaus en Fendt. Deze caravans zijn bij ons tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Als u extra voordelig uit wilt zijn, heeft u bij ons ook de optie om een tweedehands caravan te kopen. Wij zijn immers het grootste occasion-center van Zuid-Holland.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de producten en diensten van caravanmakelaar Campolife, zoals caravanverhuur? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs in onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder