Snel en succesvol uw caravan verkopen
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

U wilt uw caravan verkopen, maar u heeft geen zin om hier veel tijd in te steken. Daarom kiest u voor bemiddeling bij verkoop van Campolife. Zodra u uw sleutels, onderhoudshistorie en een kopie van het kentekenbewijs aan ons heeft overhandigd, bepalen we samen wat uw caravan op gaat leveren. Daarna gaan we uw caravan te koop aanbieden. Om uw caravan onder de aandacht te brengen, plaatsen we advertenties op meer dan tien relevante websites. Is uw caravan verkocht? Dan ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en u ontvangt van ons het opgeleverde bedrag. Simpel toch?

Uw caravan verkopen? U profiteert van deze voordelen bij Campolife in Heinenoord

Wanneer u uw caravan door ons te koop laat aanbieden, profiteert u van verschillende voordelen. Allereerst betaalt u bij ons geen bemiddelingskosten en verder:

  • Bespaart u direct op kosten zoals stalling, onderhoud en wegenbelasting.
  • Loopt u geen enkel risico.
  • Wordt de omloopsnelheid verhoogd door inzet van onder andere reclame en promotie.
  • Kunnen wij bij verkoop BOVAG-garantie verlenen.

Inmiddels hebben wij meer dan 50 jaar ervaring en kunt u altijd uitgaan van een betrouwbare en professionele samenwerking. Uw caravan te koop aanbieden was nog nooit zo gemakkelijke en succesvel. Wij maken van ons verkoopsucces immers ook úw verkoopsucces.

Ik wil mijn caravan verkopen

Wilt u uw caravan verkopen? Vul dan het online het aanvraagformulier in of kom langs in onze showroom voor het te koop aanbieden van uw caravan. U bent van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur van harte welkom in Heinenoord. Bij vragen of het opvragen van meer informatie over onze bemiddeling, kunt u ons altijd bellen naar het telefoonnummer 0186 – 604000.

Aanvraagformulier