Grote caravan dealer in Zuid-Holland
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Een van de grootste caravan dealers van Nederland is Campolife in Zuid-Holland. Als kampeerspecialist zijn wij u uitstekend van dienst bij de verkoop en de aanschaf van een caravan. In onze showroom vindt u een groot aantal nieuwe caravans van verschillende toonaangevende merken. Denk bijvoorbeeld aan Fendt, Knaus en Dethleffs. Wilt u extra voordelig uit zijn? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij onze tweedehands caravans. Bij ons kiest u uit ruim honderd occasions. Als u op zoek bent naar een nieuwe caravan, komt u in Zuid-Holland naar een van de grootste dealers van Nederland.

De beste van alle caravan dealers in Zuid-Holland

Naast het aanschaffen van een caravan kunt u bij ons ook terecht als u om wat voor reden dan ook uw caravan of camper wilt verkopen. Dat is de service van de beste van alle caravan dealers in Zuid-Holland. Onze deskundige medewerkers begeleiden u graag als u uw huidige caravan van de hand wilt doen. Dat kan bij ons op twee manieren. Ten eerste kunt u kiezen voor ‘directe inkoop’. Na het sluiten van de inkoopovereenkomst krijgt u van ons meteen het geld en het vrijwaringsbewijs van het kampeermiddel. De tweede optie is ‘bemiddeling bij verkoop’. De daadwerkelijke verkoop duurt bij deze methode langer, maar u krijgt wel een hoger geldbedrag voor de caravan.

Bezoek de showroom

Wilt u meer weten over de beste van alle caravan dealers in Zuid-Holland? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact op met Campolife of breng een bezoek aan onze showroom. Deze is gelegen aan de Langeweg 1a In Heinenoord.

Aanvraagformulier

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder