Home » Camper fietsenrek

Een fietsenrek voor de camper

Installeer op uw camper een fietsenrek als u graag mobiel bent op vakantie. Met een fietsenrek kunt u één of meerdere fietsen gemakkelijk meenemen op uw campervakantie. Bij Campolife in Heinenoord, nabij Rotterdam, verkopen we verschillende fietsenrekken. Zo kiest u het fietsenrek uit dat past bij de afmetingen van uw camper.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

Kies voor uw camper een fietsenrek en neem uw fietsen mee op reis

Veel mensen nemen hun fiets mee als ze op vakantie gaan met de camper of (lichtgewicht) caravan. Als u bij ons een fietsenrek voor uw camper koopt, kunt u voortaan ook uw fiets meenemen. Sommige fietsenrekken zijn geschikt voor twee fietsen, maar er zijn ook rekken voor drie of vier fietsen, net wat u wenst. In onze showroom bekijkt u op uw gemak de degelijke fietsenrekken voor caravans én campers en voorziet een van onze medewerkers u graag van advies. Kom langs bij ons als camper- en caravandealer en schaf de benodigdheden voor uw camper en fietsen aan.

Kom langs en koop een fietsenrek

Koop een fietsenrek voor uw camper en geniet zo tijdens uw vakantie van de bewegingsvrijheid die u heeft met een fiets. Bij ons kunt u daarnaast terecht voor schadeherstel aan uw camper of het kopen van een camper, zoals de buscamper van Dethleffs. Heeft u vragen over onze artikelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image