Home » Camper fietsenrek
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Een fietsenrek voor de camper

Installeer op uw camper een fietsenrek als u graag mobiel bent op vakantie. Met een fietsenrek kunt u één of meerdere fietsen gemakkelijk meenemen op uw campervakantie. Bij Campolife in Heinenoord verkopen we verschillende fietsenrekken. Zo kiest u een fietsenrek uit dat past bij de afmetingen van uw camper.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Plaats op uw camper een fietsenrek en neem uw fietsen mee op reis

Veel mensen nemen hun fiets mee als ze op vakantie gaan met de camper of (lichtgewicht) caravan. Als u bij ons een fietsenrek voor uw camper koopt, kunt u voortaan ook uw fiets meenemen. Sommige fietsenrekken zijn geschikt voor twee fietsen, maar er zijn ook rekken voor drie of vier fietsen, net wat u wenst. In onze showroom bekijkt u op uw gemak de degelijke fietsenrekken voor caravans én campers en voorziet een van onze medewerkers u graag van advies. Kom langs bij ons als camper- en caravandealer en schaf een fietsenrek en andere benodigdheden voor uw camper en fietsen aan.

Kom langs en koop een fietsenrek voor uw camper

Koop een fietsenrek voor uw camper en geniet zo tijdens uw vakantie van de bewegingsvrijheid die u heeft met een fiets. Wij staan ook op andere gebieden voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht voor schadeherstel aan uw camper of het kopen van een nieuwe camper, zoals onder andere een buscamper van Dethleffs. Heeft u vragen over een specifiek fietsenrek of over onze campers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Vragen of meer informatie nodig?