Home » Caravan airco

 

 

De beste airco voor uw caravan

Schaf voor uw caravan een airco aan en maak een comfortabele plek van uw caravan. Met de airco regelt u de temperatuur van uw kampeervoertuig helemaal zelf. Gaat u op vakantie naar een warm land? Dan heeft u het nooit te warm als u in de caravan verblijft. Bij Campolife verkopen we verschillende airco’s voor verschillende caravans. Zo koopt u de juiste airco en gaat u goed voorbereid op vakantie.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Maak uw caravan compleet met een airco

Als u voor uw caravan een airco zoekt, bekijkt u in onze showroom diverse airco’s. Zo bieden we de Telair airco aan. Dit aircosysteem bedient u op afstand, vanaf elke plek in uw caravan. Als u net wakker bent, kunt u de airco aanzetten voor u uit bed stapt. Zo kunt u op een hete dag genieten van de koelte in de caravan. Liever een andere airco in de caravan? De airco Eurom Split is een favoriet onder vele kampeerders. Dit draagbare aircosysteem heeft twee compartimenten die u aan het raam van uw caravan bevestigt. De airco installeert u gemakkelijk in uw caravan door de inbegrepen beugels. Geeft u de installatie liever uit handen? Maak dan gebruik van onze inbouwservice.

 

Laat uw airco door ons installeren

Voor welk soort airco u ook kiest voor uw caravan, bij ons profiteert u van de beste kwaliteit en service. Heeft u vragen over de caravanairco’s uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs bij onze caravanwinkel nabij Rotterdam, in Heinenoord.

Contact

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image