De beste airco voor uw caravan
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Maak van uw caravan een comfortabele plek door een airco aan te schaffen. Hiermee kunt u de temperatuur zelf regelen en is het nooit te warm of te koud in uw kampeervoertuig. Bij Campolife bieden we verschillende mogelijkheden voor airco’s aan. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zowel nieuwe als tweedehands caravans en campers. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan accessoires en toebehoren, om uw kampeerervaring zo fijn mogelijk te maken.

Maak uw caravan compleet met een airco

Wanneer u een airco zoekt voor uw caravan, heeft u bij ons verschillende opties. Zo bieden we de Telair airco aan. Dit aircosysteem kunt u op afstand bedienen, vanaf elke plek in uw caravan. Daarnaast kunt u het systeem van tevoren programmeren, zodat de temperatuur in het kampeervoertuig gereguleerd wordt. Ook de Eurom Split airco is een favoriet onder vele kampeerders. Dit draagbare aircosysteem heeft twee compartimenten die u aan het raam van uw caravan bevestigd. Door middel van de inbegrepen beugels is deze airco gemakkelijk te installeren in uw caravan.

Laat uw airco door ons installeren

Voor welk soort airco u ook kiest voor uw caravan, bij ons profiteert u van de beste kwaliteit en service. Wij leveren de airco’s niet alleen, maar met onze inbouwservice installeren we de systemen ook nog eens. Wilt u gebruikmaken van deze service of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs bij onze caravanwinkel in Heinenoord, nabij Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder