Ontdek onze grote caravanwinkel vlak bij Rotterdam
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een caravanwinkel in de omgeving van Rotterdam? Dan moet u bij Campolife zijn. Bij ons in Heinenoord vindt u ruim 8000 m2 aan kampeerplezier. Ontdek de caravan of camper die voor u ideaal is of neem een kijkje in onze tentenshowroom. Daarnaast beschikken we over een grote kampeer- en accessoiresshop en hebben we op het terrein ook een professionele werkplaats voor reparaties en onderhoud aan kampeervoertuigen. Bij ons krijgt u kwaliteit, service en persoonlijk advies. Daarom komt u in de regio Rotterdam naar onze caravanwinkel.

Gespecialiseerde caravanwinkel in de buurt van Rotterdam

Campolife is een gespecialiseerde caravanwinkel in de buurt van Rotterdam waar u zowel nieuwe caravans als occasions aan kunt schaffen. Wij zijn het grootste occasion-center van Zuid-Holland en bij ons heeft u de keuze uit ruim honderd tweedehands caravans. U heeft ook de optie om uw huidige caravan in te ruilen of door ons te laten verkopen. Naast gebruikte caravans hebben wij ook nieuwe caravans van diverse topmerken in het assortiment. Wilt u graag een caravan van Dethleffs of gaat uw voorkeur uit naar Knaus of Fendt? Voor caravans van deze merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over het aanbod?

Wilt u meer weten over ons complete aanbod? Of bent u benieuwd wat wij op het gebied van onderhoud en reparatie voor u kunnen betekenen? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact op of kom langs bij onze caravanwinkel nabij Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder