Kom een caravan kopen in Zuid-Holland!
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Een caravan kopen doet u in Zuid-Holland bij een specialist als Campolife. Bent u op zoek naar een gloednieuwe caravan van een toonaangevend merk? Of gaat uw voorkeur uit naar een tweedehands caravan tegen een zeer aantrekkelijke prijs? In beide gevallen kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij zijn het grootste occasion-center van Zuid-Holland en in onze showroom hebben we ruim honderd occasions staan. Bij ons heeft u een ruime keuze uit caravans in verschillende prijs-, leeftijds- en gewichtsklassen. Naast een caravan kunt u bij ons in Zuid-Holland ook een camper of voortent kopen.

Nieuwe of tweedehands caravan kopen in Zuid-Holland

Voor het kopen van een caravan komt u in Zuid-Holland naar ons 8000 m2 grote terrein vol kampeerplezier. Hier komt u helemaal in de vakantiestemming! Ontdek de caravan die helemaal bij u past en laat u adviseren door onze enthousiaste medewerkers. Neem ook eens een kijkje in onze tentenshowroom of in de kampeer- en accessoiresshop. Verder beschikken we ook over een professionele werkplaats. Daar kunt u uw caravan laten keuren of een nieuwe aankopen en deze direct laten monteren door gediplomeerde monteurs.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u nog vragen over de caravan die u wilt kopen bij Campolife in Zuid-Holland? Neem dan telefonisch contact op via 0186 – 604000 of kom eens langs bij onze showroom op nummer 1a te Heinenoord.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder