Een campermakelaar met een ruim aanbod
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is een campermakelaar in Heinenoord die bekend staat om een uitstekende service. Wij zijn het grootste occasion-center van Zuid-Holland en bij ons kunt u terecht voor de inkoop én verkoop van campers. Vindt u het heerlijk om er in de zomer met de camper op uit te trekken? Dan bent u voor de aanschaf van een nieuwe camper bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u natuurlijk ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een nieuwe caravan of voortent.

Campermakelaar in Heinenoord voor de aanschaf en verkoop van campers

Als campermakelaar vindt u bij ons campers in diverse soorten en maten. Wat voor soort camper heeft u nodig? Bij Campolife kunt u kiezen uit verschillende leeftijds-, prijs- en gewichtsklassen. Zodoende hebben we ook voor u ongetwijfeld een camper die aan al uw eisen en wensen voldoet. Ook als u om wat voor reden dan ook uw huidige camper wilt verkopen, helpen onze deskundige medewerkers u graag. Dat kunnen zij doen door middel van een unieke bemiddelingsconstructie of via directe inkoop. In dat laatste geval krijgt u direct uw geld, maar de bemiddelingsconstructie brengt meer op.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten wat wij als campermakelaar voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij onze showroom aan de Langeweg 1a In Heinenoord of neem telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder