Voorzie uw caravan van een prachtige luifel
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Uw caravan is pas echt compleet met een hoogwaardige luifel. Het voordeel van een luifel is dat u deze eenvoudig opzet en zo beschutting heeft tegen de zon of juist de regen. Een luifel is veel eenvoudiger op te zetten dan een voortent en breekt u ook even eenvoudig en snel weer af. We bieden luifels aan van diverse merken, allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Maak uw caravan compleet met een luifel en bijpassende accessoires

Wanneer u een luifel voor uw caravan zoekt, zit u bij Campolife helemaal goed! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan luifels en diverse toebehoren. Heeft u een passende luifel voor uw caravan gevonden? Schaf dan ook direct bijpassende accessoires aan. Denk hierbij aan zijwanden en extra windschermen. Deze accessoires zorgen voor enige beschutting en beschermen tegen het felste zonlicht. Zo geniet u op een comfortabele manier van uw kampeervakantie, wat het weer ook wordt. Dit is een ideale combinatie van vrijheid en luxe.

Maak een keuze uit onze ruime collectie

Kom langs in onze grote winkel in Heinenoord, nabij Rotterdam! Hier kunt u niet alleen terecht voor een luifel voor uw caravan, maar ook voor nieuwe of tweedehands caravans en campers van diverse toonaangevende merken. Heeft u een algemene vraag of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder