Home » Caravan luifel

Voorzie uw caravan van een prachtige luifel

Een caravan is pas echt compleet met een luifel. Bij Campolife kunt u luifels kopen die u eenvoudig opzet. De luifel van uw caravan zorgt ervoor dat u in de schaduw kunt zitten op heel zonnige dagen. Regent het, maar wilt u wel graag een frisse neus halen? Dan biedt de luifel beschutting. Bekijk onze luifels van diverse merken online of kom langs in onze showroom in Heinenoord, regio Rotterdam.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

Maak uw caravan compleet met een luifel en bijpassende accessoires

Heeft u een luifel voor uw caravan nodig? Of is uw huidige caravanluifel toe aan vervanging? Wij hebben een uitgebreid aanbod met luifels van merken als Thule en Unico. Ook bieden we bijpassende accessoires aan. Denk hierbij aan zijwanden en extra windschermen. Deze accessoires zorgen voor enige beschutting en beschermen tegen het felste zonlicht. Zo geniet u op een comfortabele manier van uw kampeervakantie, wat het weer ook wordt. Dit is een ideale combinatie van vrijheid en luxe als u kiest voor een caravan.

Maak een keuze uit onze ruime collectie

Als u voor uw caravan een luifel wilt kopen, bent u van harte welkom in onze winkel om de luifels te bekijken. We verkopen veel meer dan luifels. Zo bieden we ook lichtgewicht campingstoelen en mobiele schotelantennes aan Alles om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken! Heeft u een algemene vraag of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000.

Contact

ZONDAG 25 JUNI

EXTRA OPEN (11-17u)

 

Popup Image