Voorzie uw caravan van een prachtige luifel
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Uw caravan is pas echt compleet met een hoogwaardige luifel. Het voordeel van een luifel is dat u deze eenvoudig opzet en zo op een eenvoudige manier beschutting heeft tegen de zon of juist de regen. Een luifel is veel eenvoudiger op te zetten dan een voortent. Wel heeft een luifel geen voor- en zijwanden. Dit kunt u echter eenvoudig oplossen door te kiezen voor een luifel met zijschermen, die zorgen voor enige beschutting en beschermen tegen het felste zonlicht.

Maak uw caravan compleet met een luxe luifel van dé specialist in Heinenoord

Een luifel lijkt misschien wat armoedig. Maar wist u dat een luifel juist ook erg luxe kan zijn? Zo kunt u uw luifel dankzij onze accessoires voorzien van bijvoorbeeld zijwanden en extra windschermen, zodat u op een comfortabele manier kunt genieten van uw kampeervakantie. Een ideale combinatie van vrijheid en luxe.

Maak een keuze uit onze ruime collectie

Kom langs in onze grote winkel in Heinenoord en verbaas u over onze ruime collectie kampeervoertuigen, voortenten, luifels en accessoires. Wij hebben tenten en luifels voor allerlei merken en typen caravans en campers. Zo is er ook voor uw caravan een geschikte luifel. Heeft u een algemene vraag? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

folder