Het comfort van een caravan met vloerverwarming
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Met een caravan met vloerverwarming geniet u het hele jaar door van een heerlijke kampeervakantie. Ook als u er in de winter graag met uw caravan op uitgaat, zit u er met vloerverwarming altijd warmpjes bij. Bij Campolife heeft u een ruime keuze uit dit type caravans en kiest u uit verschillende merken.

Een ruim aanbod voor uw nieuwe caravan met vloerverwarming

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere caravans met vloerverwarming. Beschikt de caravan die u zou willen niet standaard over deze verwarming? Geen nood, bij een aantal caravans heeft u de optie om er vloerverwarming in te laten bouwen. Ook zijn er diverse kampeerspullen verkrijgbaar om uw winterse kampeervakantie mogelijk te maken. Zo zijn er speciale wintervoortenten voor uw caravan. Dan zit u er ook in de winter comfortabel bij tijdens uw kampeervakantie.

Laat u deskundig adviseren!

Wanneer u een caravan die voorzien is van vloerverwarming of airco wilt aanschaffen, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Welke vloerverwarming past er het best bij uw wensen en behoeften en wat voor onderhoud is er nodig? Laat u hierover informeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Heeft u algemene vragen? Bel dan naar 0186 – 604000 en wij helpen u graag.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder