Een caravan met bijpassende voortent
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Wilt u een caravan direct met voortent kopen? Dan is Campolife in Heinenoord waar u moet zijn. Hier vindt u niet alleen mooie caravans van topmerken als Knaus, Fendt en Dethleffs, maar schaft u ook direct een bijpassende voortent aan. Zo kunt u direct gaan genieten van een heerlijke kampeervakantie met uw gezin.

Een caravan met voortent voor ieder budget bij Campolife in Heinenoord

Zou u graag een caravan kopen, maar weet u niet zeker of dit momenteel in uw budget past? Bij Campolife helpen wij u dan graag verder. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om een caravan occasion te kopen. Dit zijn tweedehands caravans die gegarandeerd van goede kwaliteit zijn. Ook deze caravans zijn van A-merken als Adria, Beyerland en Burstner. De occasions worden voordat ze in de verkoop gaan altijd zorgvuldig gecontroleerd en krijgen een onderhoudsbeurt, zodat de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Kies uit een ruime collectie voortenten

Heeft u al een caravan met voortent, maar heeft deze tent haar beste tijd gehad? Of heeft u nu alleen een luifel en is het tijd voor een volwaardige voortent? Kom langs in onze winkel in Heinenoord, dan voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Voor algemene vragen kunt u bellen naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

22 – 30 OKTOBER

 
Popup Image