Een gebruikte caravan kopen die in goede staat is
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Door een gebruikte caravan te kopen, profiteert u van het beste van twee werelden. U krijgt een caravan die in topstaat is en betaalt hiervoor slechts een fractie van de nieuwprijs. Ten minste, wanneer u uw caravan koopt bij Campolife. Al meer dan 50 jaar zijn wij een begrip in Zuid-Holland. Menig kampeerder reist voor het kopen van een nieuwe of gebruikte caravan af naar onze showroom in Heinenoord. U ook? Wij verwelkomen u graag!

Gebruikte caravan kopen? Kies voor TopOccasions!

TopOccasions is een onderdeel van Campolife en is gericht op de verkoop van tweedehands caravans. Elke TopOccasion staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In ons aanbod vindt u occasions met diverse indelingen en in verschillende leeftijds-, prijs- en gewichtsklassen. De kans is dus groot dat u in ons aanbod de gebruikte caravan vindt die u graag wilt kopen.

Neem contact op voor ons huidige aanbod in Heinenoord

Elke gebruikte caravan die wij verkopen, wordt geleverd met BOVAG-garantie. Hierdoor is de caravan klaar om onbezorgd mee op vakantie te gaan. Zien we u snel in onze showroom waar u ons huidige aanbod aan gebruikte caravans komt bekijken? Indien u wat wilt vragen, bijvoorbeeld over ons nieuwste aanbod, mag u ons altijd bellen. U bereikt ons via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

folder