De luxe van de Dethleffs camper Avantgarde
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

De Dethleffs camper Avantgarde is het ideale voertuig voor een zorgeloze vakantie. Deze camper heeft een rijkelijk uitgeruste standaarduitvoering. Denk hierbij aan stabiele uitdraaisteunen, hagelbestendig GFK dak, serviceluik, boiler en krachtige Truma kachel. Gaat u voor optimaal vakantiegenot? Kies dan voor de luxe uitvoering van de Dethleffs camper Avantgarde.

Met een Dethleffs camper Avantgarde bent u van alle gemakken voorzien

De luxe van een hotel terwijl u verblijft in de vrije natuur, dat is wat u kunt verwachten van de Dethleffs camper Avantgarde. Deze luxe camper biedt ruime en comfortabele leefruimte. Uitgerust met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een ruime zithoek, handig ingerichte keuken en nette wasruimte heeft u alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie.

Ervaar zelf het luxe gevoel van de Avantgarde

U ervaart pas echt welke luxe de camper biedt, wanneer u deze met uw eigen ogen bekijkt. Daarom hebben wij de camper ruimtelijk uitgestald in onze showroom. Bewonder zowel het exterieur en interieur en laat u overhalen door de charmes van deze bijzondere camper. Naast de Dethleffs camper Avantgarde vindt u bij ons een ruim aanbod aan talloze andere campers van dit merk. Wat u ook zoekt op kampeergebied, in het assortiment van Campolife vindt u het.

Neem contact op voor een antwoord op al uw kampeervragen

Is de Dethleffs camper Avantgarde de ideale camper voor u? Of is er wellicht een andere camper of caravan die nóg beter bij uw wensen en behoeften past? De specialisten in onze showroom gevestigd in Heinenoord adviseren u graag. Wilt u vooraf alvast wat advies inwinnen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0186 – 604000. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder