Kom uw ideale camper kopen!
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Door een camper te kopen bij Campolife, bent u tijdens uw vakantie vrij om te gaan en staan waar u maar wilt. U rijdt naar de gewenste kampeerplaats, parkeert uw camper en bent klaar voor de overnachting. In sommige landen mag u zelfs overal kamperen. Voor zowel een avontuurlijke reis door natuurgebieden als een gezellige zomer op de camping is het ideaal om een camper te kopen.

Waar moet de camper die u wilt gaan kopen aan voldoen?

Indien u van plan bent om een camper of een camperbus te gaan kopen, is het raadzaam om eerst voor uzelf na te gaan waar uw camper aan moet voldoen. Hoeveel slaapplaatsen moeten er aanwezig zijn in de camper? Welke voorzieningen moet de camper hebben? En heeft u wensen betreft het bouwjaar of de kilometerstand? Indien gewenst kunnen onze specialisten u hier verder over adviseren. Door de keuze voor uw camper weloverwogen te maken, weet u zeker dat u nog jarenlang plezier gaat hebben van uw nieuwe voertuig.

Bekijk ons huidige aanbod aan campers online

Via onze website bekijkt u eenvoudig welke campers u op dit moment bij ons kunt kopen. De campers die wij verkopen zijn allemaal TopOccasions. Dit houdt in dat deze tweedehands campers een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding hebben en zo goed als nieuw zijn.

Of bezoek de showroom

Alle campers die wij verkopen zijn te vinden in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. In het echt krijgt u natuurlijk een nóg betere indruk van de look en feel die de camper heeft. Zien we u snel in onze showroom? Indien u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over inruilmogelijkheden, mag u ons ook altijd bellen. U bereikt ons via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

KOM JIJ WERKEN

BIJ CAMPOLIFE?

SOLLICITEER NU!

Popup Image