Dethleffs C’Joy, meer met minder!

Dethleffs C’Joy, terug naar de basis, terug naar de roots. Dit heeft de uitvinder van de caravan in gedachten gehad bij het ontwerpen van de C’Joy. Wat heeft u nodig om te kunnen genieten van kamperen? De conclusie is simpel. Eenvoud, maar wel compleet uitgevoerd, met compacte maten en licht van gewicht. Het ultieme gevoel van vrijheid beleven, precies dat waar kamperen om draait. De C’Joy heeft een standaarduitrusting, die alles bevat wat nodig is om comfortabel te kunnen kamperen. Tegelijkertijd heeft hij geen overbodige luxe die de caravan onnodig zwaar zou maken. Maar hij heeft wel de vertrouwde kwaliteit die we van Dethleffs gewend zijn.

De Dethleffs C’Joy, ideaal voor de beginnende én ervaren kampeerder

Meer met minder is dus het motto en de serie start dan ook met drie indelingen en twee bekledingen, met drie verschillende pakketten en een korte optielijst. Met de C’Joy wordt een comfortabel alternatief voor de tent of occasion caravan gelanceerd. De C’Joy is goed bereikbaar voor de starter door de relatief lage aanschafprijs, maar hij is zeker ook zeer geschikt voor de meer ervaren kampeerder die helemaal geen behoefte heeft aan overbodige luxe. Hij is smal, compact en licht, zodat u ook geen speciaal rijbewijs nodig heeft en – zeker niet onbelangrijk – door zijn lichte gewicht is hij ook goed te gebruiken met een auto die minder vermogen heeft.

Ervaar praktische functionaliteit

De nieuwe serie van Dethleffs wordt aangeboden in drie verschillende indelingen. Twee modellen zijn voorzien van een vast bed in de breedte en eentje met twee losse bedden. Met een breedte van slechts 212 cm is hij de smalste in zijn klasse en dus een zeer compact model. Zowel de voor- als achterwand en het dak zijn gemaakt van duurzaam GFK, wat bescherming biedt tegen hagel en andere weersinvloeden. Vanzelfsprekend is de Dethleffs waterdichtheidsgarantie van zes jaar van toepassing. Een ander pluspunt van de Dethleffs C’Joy is zijn lage gewicht, mede gerealiseerd door het lichtgewicht chassis van AL-KO en het meubelwerk dat voorzien is van een lichtgewicht constructie. Als u dan meeneemt dat de inrichting toegespitst is op de praktische functionaliteit van het interieur, dan begrijpt u helemaal het motto “meer met minder!”

Eenvoudig en mooi

Dat eenvoud mooi kan zijn, bewijst de Dethleffs C’Joy vooral in het interieur. Lichte contrasterende kleuren bij de werkbladen en bovenkasten gecombineerd met een sfeervol houtdecor geven het interieur een moderne, frisse uitstraling. Twee stofferingen in lichtgrijs, gecombineerd met antraciet of een meer kleurrijk accent, turquoise blauw, geven het moderne interieur een gezellige sfeer.

Alles wat u nodig heeft

Eenvoudig maar voldoende: de Dethleffs C’Joy heeft alles aan boord wat nodig is voor een comfortabele vakantie op de camping. Het sanitair van de C’Joy heeft een cassettetoilet met elektrische spoeling en eventueel kunt u zelfs douchen in de caravan. De keuken is uitgerust met een praktische driepits kookplaat, ruime lades met soft-touch sluiting, royale bovenkasten en een 86 liter koelkast met vriesvak. Een kledingkast met ruime opbergmogelijkheden biedt genoeg plaats, ook als u voor langere tijd op reis gaat. Ook het exterieur van de C’Joy oogt fris en modern en is standaard uitgerust in aluminium hamerslag beplating voorzien van moderne design striping.

Bekijk de Dethleffs C’Joy in onze showroom

Zoekt u naar een voordelige, compacte en lichtgewicht caravan? Dan is de Dethleffs C’Joy perfect voor u. Bekijk de verschillende uitvoeringen van deze eenvoudige maar fraaie caravan, en zijn broer de Dethleffs C’Go, in de showroom van Campolife in Heinenoord. U zult op slag verliefd worden op deze stijlvolle caravan. Wilt u voordat u langskomt eerst iets vragen? Bel dan gerust naar 0186 – 604000.