Inkoop caravans
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Campolife is het grootste occasion-center van Zuid-Holland waar u onder andere terechtkunt voor de inkoop van caravans. Daarnaast kunnen we ook bemiddelen bij de verkoop van uw caravan, camper of vouwwagen. U bepaalt zelf op welke manier u uw caravan wilt verkopen. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar en ontzorgen u volledig. De klant komt bij Campolife altijd op de eerste plaats en bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service. Voor de inkoop van caravans komt u in Zuid-Holland naar onze showroom in Heinenoord.

Inkoop van caravans door het grootste occasion-center van Zuid-Holland

De inkoop van caravans wordt door de medewerkers van Campolife op een goede manier en in korte tijd geregeld. De caravan die u wilt verkopen brengt u naar ons toe of wij komen het kampeermiddel bij u ophalen. Dat doen wij geheel kosteloos door heel Nederland. Na het sluiten van de inkoopovereenkomst krijgt u van ons direct het geld en een vrijwaringsbewijs van het kampeermiddel. U dient er wel rekening mee te houden dat in vergelijking met een ‘bemiddelde verkoop’ de opbrengst bij een directe inkoop wat lager uitvalt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de inkoop van caravans door Campolife? Of heeft u nog vragen over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0186 – 604000. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Langeweg 1a In Heinenoord.

Anderen bekeken ook:

Onderhoudsbeurt caravan | Schade caravan repareren | Vouwwagen tweedehands

Aanvraagformulier

folder