Inkoop caravans
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Voor de inkoop van caravans en campers komt u het best naar Campolife. Met meer dan 50 jaar ervaring weet u dat u kunt rekenen op uitstekende service. Bij ons verkoopt u zorgeloos uw caravan of camper en bent u verzekerd van een goede opbrengst. Wij verkopen jaarlijks honderden campers en caravans en weten dus precies wat hier allemaal bij komt kijken. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Kies uit twee opties bij de inkoop van caravans en campers

Wanneer u ons inschakelt voor de inkoop van caravans of campers, dan kiest u uit de volgende twee opties:

  • Directe inkoop: wij kopen uw kampeermiddel meteen voor een eerlijke prijs. We komen uw caravan of camper kosteloos ophalen en u ontvangt de betaling direct per bank.
  • Bemiddeling bij verkoop: wij bemiddelen bij de verkoop van uw kampeermiddel. Samen met u bepalen we de verkoopprijs. We regelen gratis promotie op diverse websites en regelen alle papieren en betalingen.

Als u niet zeker weet welke optie het beste voor u is, vraag dan gerust om hulp. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u van meer informatie over de inkoop bemiddeling van uw caravan of camper.

Neem contact op bij interesse of vragen

Wilt u de geschatte waarde van uw caravan of camper weten? Vul dan het aanvraagformulier in. Heeft u vragen over onze werkwijze bij de inkoop en verkoop van campers en caravans? Of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan eenvoudig contact op door te bellen naar 0186 – 604000 of bezoek onze vestiging in Heinenoord, in de regio van Rotterdam. Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn!

Anderen bekeken ook:

Onderhoudsbeurt caravan | Schade caravan repareren | Vouwwagen tweedehands

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder