Ervaar de luxe van een Knaus Südwind caravan
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

De Knaus Südwind is al ruim vijftig jaar een van de meest populaire typen caravans. De caravan is dan ook vervaardigd uit eersteklas materialen en met echt vakmanschap ontwikkeld. Het interieur is van hoge kwaliteit, met massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels. Ook heeft de caravan optimale ventilatie. Toch zit u er met wat kouder weer warmpjes bij. Wat er nog te verbeteren valt aan deze caravan? Eigenlijk helemaal niets. Koop uw Knaus Südwind bij Campolife in Heinenoord en profiteer van een all inclusive aanbod, dus zonder bijkomende kosten. Uw caravan wordt zeer compleet uitgevoerd.

Kies uit de verschillende modellen van de Knaus Südwind bij Campolife in Heinenoord

Hoe uw gezin er ook uitziet, de Knaus Südwind is altijd de meest geschikte caravan om er met het hele gezin op uit te gaan. Door de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, is er in deze caravan altijd voldoende ruimte. Naargelang het model is de caravan namelijk standaard uitgerust met drie, vier of vijf slaapplaatsen en er is voldoende ruimte voor het opslaan van boodschappen, kleding en alles wat u verder nog nodig heeft voor een heerlijke kampeervakantie.

Van alle gemakken voorzien

De grotere modellen van de Knaus Südwind zijn voorzien van nog meer gemakken dan de kleinere modellen. Zo kunt u hier in uw eigen caravan genieten van een warme douche. Dus nooit meer in de rij voor de douches in het toiletgebouw, die vaak ook niet al te schoon zijn. Daarna neemt u nog een gezellige borrel met uw familie in uw caravan, waar u gezellig kunt zitten in het zitgedeelte. Benieuwd naar alle faciliteiten? Kom dan alle Knaus caravans bekijken in onze showroom in Heinenoord. Heeft u vragen? Bel dan naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder