Home » Lichtgewicht campers

 

 

Lichtgewicht campers

Bent u op zoek naar lichtgewicht campers? Dan zit u bij Campolife helemaal goed! Vanuit onze showroom en kampeerwinkel in Heinenoord, nabij Rotterdam, verkopen we diverse soorten caravans en campers van de meest toonaangevende merken. Het kopen van een lichtgewicht camper wordt steeds populairder. Deze campers zijn zeer geschikt voor de beginnende kampeerder en biedt verschillende voordelen.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

De voordelen van lichtgewicht campers

Lichtgewicht campers zijn ondanks hun lagere gewicht zeer stabiel en leveren niet in op de kwaliteit. De campers zijn praktisch in gebruik, verbruiken minder brandstof en hebben minder beperkingen in het verkeer. Daarnaast zijn de campers duurzaam en profiteert u van een hoog comfort. We bieden verschillende merken campers aan, waaronder Dethleffs campers en Sunlight campers. Daarnaast heeft u de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte campers. Welke merk en model het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

 

Laat u informeren over ons aanbod aan campers

Wilt u profiteren van de verschillende voordelen van lichtgewicht campers? Laat u dan informeren door onze professionals in onze showroom. Wij vertellen u meer over ons aanbod aan campers en helpen u het perfecte kampeervoertuig te vinden. Zo kunt u straks zorgeloos op vakantie! Heeft u vooraf al vragen? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 0186 – 604000.

 

Contact

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image