Home » Lichtgewicht campers
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Lichtgewicht campers

Bent u op zoek naar lichtgewicht campers? Dan zit u bij Campolife helemaal goed! In onze showroom en kampeerwinkel in Heinenoord verkopen we diverse soorten caravans en campers van de meest toonaangevende merken. Lichtgewicht campers worden steeds populairder. Deze campers zijn zeer geschikt voor de beginnende kampeerder en ze bieden bovendien verschillende voordelen.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

De voordelen van lichtgewicht campers

Lichtgewicht campers zijn ondanks hun lagere gewicht zeer stabiel en leveren niet in op kwaliteit. De campers zijn praktisch in gebruik, verbruiken minder brandstof en hebben minder beperkingen in het verkeer. Daarnaast zijn de campers duurzaam en profiteert u van een hoog comfort. We bieden verschillende merken campers aan, bijvoorbeeld Dethleffs campers. In onze showroom vindt u daarnaast ook Sunlight campers. U heeft de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte campers. Welke merk en model het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en laten u de lichtgewicht campers in ons assortiment met plezier zien.

Laat u informeren over ons aanbod aan campers

Wilt u profiteren van de verschillende voordelen van lichtgewicht campers? Laat u dan informeren door onze professionals in onze showroom. Wij vertellen u meer over ons aanbod aan campers en helpen u het perfecte kampeervoertuig te vinden. Zo kunt u straks zorgeloos op vakantie! Heeft u vooraf al vragen? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 0186 – 604000.

Vragen of meer informatie nodig?