Home » Luifel voor camper

 

 

Een prachtige luifel voor iedere camper

Met een luifel voor uw camper creëert u een huiselijke sfeer op de camping. Bij Campolife verkopen we luifels in verschillende maten, zodat u bij ons zeker een passende luifel kunt kopen. Zo ziet uw kampeerplaats er veel gezelliger uit en zit u op regenachtige dagen én op heel hete dagen lekker beschut buiten.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

Welke luifel voor uw camper kiest u?

Kom langs in onze grote showroom en schaf een stevige luifel voor uw camper aan. We bieden zowel luifels voor caravans als campers. Daarnaast zijn een aantal luifels in ons ruime assortiment geschikt voor beide voertuigen. Zo profiteert u van ultieme flexibiliteit! Ook ziet het er wat gezelliger uit als u met de camper op een camping staat. U bent niet meer afhankelijk van een losse partytent of een uitschuifbaar zonnescherm. Een luifel voor uw camper zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor meer beschutting. Ideaal wanneer u in het voor- of naseizoen op kampeervakantie gaat, maar ook wanneer het tijdens uw vakantie waait.

Breng een bezoek aan onze showroom!

Bent u nieuwsgierig naar een luifel voor uw camper? Kom langs in onze ruime showroom in Heinenoord, vlak bij Rotterdam. Hier vindt u tal van verschillende luifels en andere kampeermaterialen, zoals lichtgewicht campingstoelen of een Telair-airco. Wij staan hier voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000.

 

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image