Een prachtige luifel voor iedere camper
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Een luifel voor uw camper is een handige manier om een wat huiselijker gevoel te creëren bij uw camper. Veel mensen ervaren het als een nadeel dat het niet mogelijk is om een voortent vast te maken aan een camper. Hierdoor ziet uw kampeerplaats er soms nogal kaal uit. Gelukkig hebben we hier bij Campolife een oplossing voor: een luifel die perfect bij uw camper past.

Welke luifel voor uw camper kiest u?

Kom langs in onze grote showroom en verbaas u over ons ruime aanbod aan luifels. We bieden zowel luifels voor caravans als campers. Daarnaast zijn een aantal luifels in ons ruime assortiment geschikt voor beide voertuigen. Zo profiteert u van ultieme flexibiliteit! Ook ziet het er wat gezelliger uit als u met de camper op een camping staat. U bent niet meer afhankelijk van een losse partytent of een uitschuifbaar zonnescherm. Een luifel voor uw camper zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor meer beschutting. Ideaal wanneer u in het voor- of naseizoen op kampeervakantie gaat, maar ook wanneer het tijdens uw vakantie waait.

Breng een bezoek aan onze showroom!

Bent u nieuwsgierig naar onze voortenten en luifels? Kom langs in onze ruime showroom in Heinenoord, vlak bij Rotterdam. Hier vindt u tal van verschillende luifels en andere kampeermaterialen. Wij staan hier voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

KOM JIJ WERKEN

BIJ CAMPOLIFE?

SOLLICITEER NU!

Popup Image