Een prachtige luifel voor iedere camper
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Een luifel voor uw camper is een handige manier om een wat huiselijker gevoel te creëren bij uw camper. Veel mensen ervaren het als een nadeel dat het niet mogelijk is om een voortent vast te maken aan een camper. Hierdoor ziet uw kampeerplaats er soms nogal kaal uit. Gelukkig hebben we hier bij Campolife in Heinenoord een oplossing voor: een luifel die perfect bij uw camper past.

Welke luifel voor uw camper kiest u?

Kom langs in onze grote showroom in Heinenoord en verbaas u over het ruime aanbod aan luifels dat wij hebben. Ook voor bij uw camper. Wat ook handig is: een aantal luifels in ons ruime assortiment zijn geschikt voor zowel caravans als campers. Zo profiteert u van ultieme flexibiliteit! Ook ziet het er wat gezelliger uit als u met de camper op een camping staat. U bent niet meer afhankelijk van een losse partytent of een uitschuifbaar zonnescherm. Een luifel voor uw camper zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor meer beschutting. Ideaal wanneer u in het voor- of naseizoen op kampeervakantie gaat, maar ook wanneer het tijdens uw vakantie gewoon hard waait.

Breng een bezoek aan onze showroom in Heinenoord!

Bent u nieuwsgierig naar onze voortenten en luifels? Kom langs in onze ruime showroom in Heinenoord. Hier vindt u tal van verschillende luifels en andere kampeermaterialen. Wij staan hier voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Heeft u een algemene vraag, dan kunt u bellen naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

folder