Home » Mobiele schotelantenne
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

De luxe van een mobiele schotelantenne

Met een mobiele schotelantenne kunt u ook op vakantie ongestoord televisiekijken. In het ruime assortiment van Campolife uit Heinenoord vindt u de nieuwste typen volautomatische schotelantennes van Travelvision. Een mobiele schotelantenne van dit gerenommeerde merk kunt u eenvoudig zelf updaten met de nieuwste software, zodat hij altijd zonder problemen functioneert. Het doorvoeren van een update gaat eenvoudig met behulp van de bijgevoegde USB-stick.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Met een mobiele schotelantenne kijkt u overal uw favoriete programma’s

Houdt u ervan om met de caravan of camper de verste uithoeken van Europa te bezoeken? Maar wilt u tijdens de reis ook graag uw favoriete Nederlandse programma’s blijven volgen? Dan biedt een mobiele schotelantenne uit het assortiment van onze satellietschotels uitkomst. Met behulp van dit systeem kunt u zonder problemen uw programma’s blijven volgen. Elke ontvanger met ingebouwde satellietontvanger kan aangesloten worden op de control unit van uw mobiele schotelantenne.

Profiteer van het gebruiksgemak van uw schotel

De TVA schotelantennes zijn voorzien DiSEqC-technologie, waardoor de schotel zich met één druk op de knop automatisch richt op de satelliet die u selecteert. De zes meest gebruikte satellietposities zijn al voorgeprogrammeerd. Iedere ontvanger of tv met ingebouwde ontvanger kan op de control-unit worden aangesloten. Deze control-unit wordt volledig weggewerkt, zodat u er geen hinder van ondervindt. U bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

Vraag om advies over de beste mobiele schotelantennes

Er zijn veel verschillende soorten schotelantennes op de markt. Laat u door ons adviseren over wat de beste mobiele schotelantenne is voor uw caravan of camper. Kom langs in onze showroom of bel naar 0186 – 604000, dan helpt een van onze ervaren specialisten in onze campingwinkel u graag verder.

Vragen of meer informatie nodig?

ZONDAG 25 JUNI

EXTRA OPEN (11-17u)

 

Popup Image