De luxe van een mobiele schotelantenne
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Met een mobiele schotelantenne kunt u ook op vakantie ongestoord televisiekijken. Bij Campolife vindt u de nieuwste typen volautomatische schotelantennes van Travelvision. Profiteer van de unieke eigenschappen van deze mobiele schotelantennes. De schotel is namelijk eenvoudig zelf te updaten met de nieuwste software, zodat uw schotelantenne altijd zonder problemen functioneert. Het doorvoeren van een update gaat eenvoudig met behulp van de bijgevoegde USB-stick.

Een mobiele schotelantenne met een zeer groot bereik

Houdt u ervan om met de caravan of camper de verste uithoeken van Europa te bezoeken? Maar wilt u ook graag uw favoriete Nederlandse programma’s blijven volgen op reis? Dan biedt een mobiele schotelantenne uitkomst. Zo kunt u zonder problemen uw programma’s blijven volgen. U kunt elke ontvanger met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van uw mobiele schotelantenne.

Profiteer van het gebruiksgemak van uw schotel

De TVA schotelantennes zijn voorzien DiSEqC-technologie, waardoor de schotel zich met één druk op de knop automatisch richt op de satelliet die u selecteert. De zes meest gebruikte satellietposities zijn al voorgeprogrammeerd. Iedere ontvanger of tv met ingebouwde ontvanger kan op de control-unit worden aangesloten. Deze control-unit wordt volledig weggewerkt, zodat u er geen hinder van ondervindt. Daarnaast bedient u het systeem met het overzichtelijke bedieningspaneel.

Laat u adviseren over de beste mobiele schotelantennes door Campolife in Heinenoord

Er zijn veel verschillende soorten schotelantennes op de markt. Laat u adviseren over wat de beste schotelantenne is voor in uw caravan of camper. Kom langs in onze showroom in Heinenoord of bel naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder