Home » Sunlight caravan

 

Sunlight caravan

Bent u op zoek naar een geschikte Sunlight caravan? Zoek dan niet verder, want bij Campolife helpen we u graag! In onze showroom in Heinenoord (nabij Rotterdam) vindt u een ruim aanbod van tweedehands caravans van verschillende merken, waaronder ook regelmatig van Sunlight. Dit Duitse kwaliteitsmerk biedt verschillende modellen caravans aan tegen scherpe prijzen.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Bij ons koopt u een Sunlight occasion caravan van uitstekende kwaliteit

Van het merk Sunlight bieden we regelmatig tweedehands caravans aan. Een paar jaar geleden is het merk namelijk gestopt met het produceren van caravans om zich te richten op de bouw van de Sunlight campers. Dat het om caravan occasions gaat, doet echter niet onder aan de kwaliteit. Bij het inkopen van caravans stellen we strenge eisen aan de kampeervoertuigen. Zo wordt elke caravan geleverd met BOVAG-garantie en voeren we het nodige onderhoud uit. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige caravan koopt, waarmee u zorgeloos op vakantie gaat.

Vraag advies aan onze medewerkers

Bent u benieuwd wat voor soort Sunlight caravan het meest geschikt is in uw situatie of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0186 – 604000. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier ontvangen onze medewerkers u graag om meer informatie te geven over onze kampeervoertuigen en andere artikelen.

 

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image