Een aangename temperatuur dankzij een Telair airco
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Een Telair airco staat bekend om zijn stille geluidsniveau en het lage energieverbruik. Of u het nu juist warmer of kouder in uw caravan wilt maken, de airco van Telair zorgt voor een aangename temperatuur in uw camper of caravan. Benieuwd hoe deze airco precies werkt? Kom langs in de showroom van Campolife in Heinenoord en vraag om een demonstratie.

De Telair airco is op afstand te bedienen

Wilt u gaan slapen, maar staat de airco nog aan? Vanaf elke plek in uw caravan of camper bestuurt u eenvoudig de Telair airco. Wist u dat u het aircosysteem ook van tevoren kunt programmeren? Zo heeft u geen omkijken naar het reguleren van de temperatuur en kunt u optimaal genieten van uw vakantie. Onze kampeerspecialisten vertellen u graag alle ins en outs van dit aircosysteem en andere airco’s.

De airco in uw caravan of camper laten monteren door Campolife in Heinenoord

Heeft u de juiste airco van Telair gevonden? Maak dan gebruik van onze inbouwservice. Onze specialisten maken graag voor u een scherpe offerte. Onze werkplaats is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend voor montage. Het halen en brengen van uw camper of caravan kan ook op zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur gedaan worden. Vragen? Wij zijn te bereiken via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder