Comfortabel kamperen in een caravan met dakairco
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Laat uw camper of caravan voorzien van een dakairco en u heeft het deze zomer lekker koel op vakantie! Problemen zoals urenlang zweten in de camper in de file of ’s ochtends uw caravan uitgekookt worden zijn verleden tijd. Voortaan regelt u zelf de temperatuur, zodat u constant een aangename temperatuur in uw camper of caravan ervaart.

Waarom elke caravan uitgerust zou moeten zijn met een dakairco

Een dakairco is compact van formaat. Dat is handig, want zo kunt u ook nog ander apparatuur kwijt op het dak van uw caravan. De dakairco verspreidt de koele lucht geleidelijk door uw caravan om zo een optimaal binnenklimaat te creëren. De dakairco’s in ons assortiment zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, zodat u uw caravan moeiteloos verkoelt.

Welke airco is het meest geschikt voor uw camper?

Naast de dakairco hebben we ook diverse andere aircosystemen in ons assortiment. Zo is het ook mogelijk een splitairco of bankairco in uw camper te plaatsen. Welke airco voor uw camper het meest geschikt is? En welke het beste bij uw wensen en behoeften past? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Zuid-Holland.

Advies in de showroom in Heinenoord óf telefonisch

In onze showroom in Heinenoord bekijkt en vergelijkt u onze verschillende aircosystemen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u professioneel te adviseren. Ook voorzien wij u indien gewenst telefonisch van advies. Neem contact op via 0186 – 604000 voor een antwoord op al uw vragen over airco’s en andere kampeerbenodigdheden.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder