Gemakkelijk parkeren met een Truma caravanmover
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Met de Truma caravanmover manoeuvreert u uw caravan precies naar de plaats die u voor ogen heeft. En het mooiste van alles? U hoeft er geen enkele moeite voor te doen! Met een simpele afstandsbediening stuurt u uw caravan in de gewenste positie. Een groot voordeel van de Truma caravanmover is dat tegelijkertijd kunt sturen en rijden. Hierdoor plaatst uw caravan in een handomdraai op uw kampeerplek en kunt u extra snel genieten van een zorgeloze vakantie. Voor het kopen van uw caravanmover gaat u natuurlijk naar Campolife in Heinenoord, uw totaalspecialist op het gebied van kampeerartikelen.

Wat maakt de Truma caravanmover speciaal?

Met een caravanmover van het merk Truma weet u zeker dat u een uiterst kwalitatief apparaat in huis haalt. Om te beginnen, heeft de mover een 100% rechte loop en rijdt daardoor ook 100% recht. De motoren zijn koolborstel vrij. Hierdoor is de piekstroom beduidend lager dan bij andere movers. Als gevolg verbruikt de mover beduidend minder energie dan andere caravanmovers.

Is de Truma mover geschikt voor uw caravan?

Bij het kopen van een mover, is het belangrijk dat u erop let dat het apparaat geschikt is voor uw caravan. Hierover adviseren onze specialisten u graag. Kom voor persoonlijk advies langs in onze showroom of bel ons op 0186 – 604000. Ook voor al uw andere vragen mag u natuurlijk altijd contact opnemen.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder