Een caravanmover kopen zorgt voor gemak
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Door een caravanmover te kopen staat uw caravan binnen no time op de juiste plek. Staat uw caravan al, maar komt u er na een tijdje achter dat de caravan toch iets meer naar links of rechts moet? Het enige wat u hoeft te doen is uw mover te pakken en de caravan op de ideale plek te zetten. Geen eeuwig geduw meer, maar vanaf een schaduwplek moeiteloos uw caravan op de gewenste plek zetten. Wilt u een goede carvanmover kopen? Dat doet u natuurlijk bij Campolife in Heinenoord!

Een caravanmover in een grote showroom kopen in Heinenoord

De vakantievoorpret begint in onze showroom van ruim 8000 m². Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en complete kampeervakantie. Van een voortent tot sanitair en van een carvanmover tot een luifel, u vindt het allemaal bij Campolife. Onze kampeerspecialisten vertellen u graag alles over de caravanbenodigdheden, zodat u zeker weet dat u de juiste caravanmover gaat kopen. Benieuwd naar de verschillende eigenschappen? Ontdek ze tijdens een demonstratie van bijvoorbeeld:

Een mover voor uw caravan online kopen

Weet u al precies welke mover u voor uw caravan wilt kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Binnen enkele werkdagen kunt u uw bestelling al op de gewenste locatie verwachten. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder