Welke Enduro caravanmover kiest u?
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaar het gemak van een Enduro caravanmover. Verplaats uw caravan of aanhanger eenvoudig zonder onnodige krachtinspanning te leveren. Kiest u voor een vol- of halfautomatisch rangeersysteem? Vergeet ook niet om de bijhorende accessoires zoals een acculader en uitdraaisteunen aan te schaffen. Met de Enduro caravanmover verrast u uw medekampeerders, maar vooral uzelf!

Een Enduro caravanmover professioneel laten monteren bij Campolife in Heinenoord

Naast dat u een Enduro mover voor uw caravan eenvoudig bij Campolife aanschaft, monteren wij deze ook graag voor u. Hierbij maken wij enkel gebruik van kwaliteitsaccu’s en- laders van bekende A-merken. Profiteer van meer dan 50 jaar vakkennis en oog voor detail en u maakt jarenlang zorgeloos gebruik van uw nieuwe mover.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats welke van maandag tot en met vrijdag geopend is voor montage, zorgen wij voor een correcte en professionele wijze van monteren. Voor de montage van een Enduro mover onder uw caravan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij monteren ook movers van Truma, Alko en Reich. Vraag vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze service of producten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder