Ervaar het gemak van een Reich caravanmover
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Met de Reich caravanmover maakt u het zichzelf gemakkelijk op vakantie. Stelt u het zich eens voor: u bent net aangekomen op uw zonnige bestemming. Natuurlijk wilt u dat uw caravan precies goed staat. Hiervoor kunt u de caravan handmatig verrijden of verplaatsen door gebruik van uw auto. Het kan echter ook op een makkelijkere manier: met de Reich caravanmover. Zonder enige moeite plaatst u hiermee de caravan op precies de plaats waar u hem hebben wilt.

Zo gebruikt u de Reich caravanmover

Om het nóg makkelijker voor u te maken: de caravanmover van het merk Reich werkt gewoon op uw smartphone. Met een simpele app verplaatst u uw caravan door alleen uw vingertop te gebruiken. Via Bluetooth verbindt u uw smartphone met de caravanmover en u kunt meteen beginnen met rangeren.

Bekijk onze caravanmovers in onze showroom

In het aanbod van Campolife vindt u verschillende caravanmovers van diverse merken. Denk bijvoorbeeld ook aan Enduro. Welke mover past het best bij uw caravan? En welke biedt het gebruiksgemak dat u zoekt? Kom langs in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam, en spreek met een van onze specialisten. Zij voorzien u graag van deskundig advies. Liever telefonisch advies ontvangen? Ook dat is mogelijk. Bel ons gerust op 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder