Een groot aanbod van campers in Zuid-Holland
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

De mooiste campers schaft u aan bij Campolife in Zuid-Holland. Kom bij ons langs in Heinenoord en ontdek de camper of caravan die bij u past. Op ons 8000 m2 grote terrein ervaart u volop kampeerplezier en komt u helemaal in de vakantiesfeer. Kom onze kampeervoertuigen bekijken of vind de ideale tent voor uw reis in onze tentenshowroom. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in de kampeer- en accessoiresshop. In onze gespecialiseerde werkplaats kunt u nieuwe aankopen direct laten monteren of uw camper laten keuren. Bij ons beleeft u service, persoonlijkheid en kwaliteit.

Campers aanschaffen of verkopen in Zuid-Holland

In Zuid-Holland komt u zowel voor de aankoop als voor de verkoop van campers naar Campolife. Wij nemen uw huidige camper graag van u over. Daarnaast kunnen onze medewerkers u ook begeleiden bij de aankoop van een kampeermiddel. In ons occasion-center vindt u campers in diverse prijs-, leeftijds- en gewichtsklassen. In ons aanbod hebben wij ook voor u ongetwijfeld een zeer geschikte camper of camperbus. Bij ons heeft u de garantie op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien leveren wij een kampeervoertuig desgewenst en waar mogelijk altijd met BOVAG-garantie.

Kom langs of neem contact op

Heeft u nog vragen over wat wij in Zuid-Holland voor u op het gebied van campers kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom aan de Langeweg 1a In Heinenoord of neem telefonisch contact op met onze medewerkers via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder