Koop een occasion camper van uitstekende kwaliteit
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Met een occasion camper van Campolife weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit in huis haalt tegen een zo scherp mogelijke prijs. Wij verkopen onze occasion campers onder het label TopOccasions. U kunt bij ons campers in alle leeftijd-, prijs- en gewichtsklassen kopen. Wat voor camper u ook zoekt, in ons aanbod vindt u gegarandeerd het perfecte exemplaar!

Waarom het slim is om een occasion camper te kopen

Het label TopOccasions staat garant voor de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Dat houdt in dat u een goede camper koopt voor een zo laag mogelijke prijs. Het voertuig gaat gegarandeerd nog jarenlang mee. U krijgt dus écht waar voor uw geld. Ook leveren wij onze occasion campers met een BOVAG-garantie. De camper is dus meteen klaar om mee te nemen voor een heerlijke vakantie.

Hoe zorgt u ervoor dat uw occasion camper nóg langer meegaat?

Nadat u een camper heeft gekocht, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van dit voertuig. Om hiervoor te zorgen, is het aan te raden dat u uw occasion camper regelmatig laat keuren en onderhouden. Ook dat voeren wij graag uit voor u. Met een keuring worden meteen eventuele herstelwerkzaamheden uitgevoerd en ontvangt u zes maanden reparatiegarantie. Zo kunt u weer onbezorgd de weg op.

Kom onze campers bekijken in de showroom

Via onze website bekijkt u eenvoudig welke occasion campers wij momenteel te koop hebben staan. Hierdoor krijgt u pas écht een goed idee van hoe de campers eruitzien, hoe groot ze daadwerkelijk zijn en wat de indeling ervan is. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen bij onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Wilt u vooraf iets vragen? Bel dan naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder