Altijd een caravan te koop gevraagd!
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Caravan te koop gevraagd! Campolife in Heinenoord is u graag van dienst als u uw caravan wilt verkopen. Wij zijn het grootste occasion-center van Zuid-Holland en u kunt uitstekend bij ons terecht als u om wat voor reden dan ook uw caravan van de hand wilt doen. Jaarlijks begeleiden wij honderden klanten bij de verkoop van een caravan of camper. Dat doen wij middels een unieke bemiddelingsconstructie die eenvoudig in zijn werk gaat. Onze enthousiaste medewerkers nemen u al het werk uit handen en wij kunnen met uw caravan ons occasionaanbod vergroten.

Caravan te koop gevraagd door het grootste occasion-center van Zuid-Holland

Een caravan die door ons te koop gevraagd wordt, kunt u bij ons van dinsdag tot en met zaterdag zonder afspraak afleveren. Desgewenst kunnen wij het kampeervoertuig ook kosteloos bij u ophalen. Bent u benieuwd hoe de verkoop van de caravan vervolgens verloopt? Dat werkt als volgt:

  • Samen met u wordt bepaald wat de caravan moet opleveren.
  • De caravan wordt met foto’s en tekst op een tiental relevante websites geplaatst.
  • Het verzekeren en stallen van de caravan tijdens de verkoop wordt door ons geregeld.
  • Na de verkoop ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en krijgt u het geld.

Naast deze ‘bemiddeling bij verkoop’ kunt u ook kiezen voor ‘directe inkoop’. Dat levert doorgaans minder op, maar u ontvangt wel direct uw geld.

Vragen? Neem contact op

Heeft u nog vragen over de diensten en producten van Campolife? Kom dan eens langs bij onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

folder