Altijd een caravan te koop gevraagd!
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bij Campolife wordt er altijd een caravan te koop gevraagd. Wij zijn u graag van dienst als u uw caravan wilt verkopen. Wij zijn het grootste occasioncenter van Zuid-Holland en u kunt uitstekend bij ons terecht als u, om wat voor reden dan ook, uw caravan van de hand wilt doen. Jaarlijks begeleiden wij honderden klanten bij de verkoop van een caravan of camper. Dat doen wij middels een unieke bemiddelingsconstructie die eenvoudig in zijn werk gaat. Onze enthousiaste medewerkers nemen u al het werk uit handen en wij kunnen met uw caravan ons occasionaanbod vergroten.

Caravan te koop gevraagd door het grootste occasioncenter van Zuid-Holland

Een caravan die door ons te koop gevraagd wordt, kunt u bij ons van dinsdag tot en met zaterdag zonder afspraak afleveren. Desgewenst halen wij het kampeervoertuig kosteloos bij u op. Bent u benieuwd hoe de verkoop van de caravan vervolgens verloopt? Dat werkt als volgt:

  • Samen met u wordt bepaald wat de caravan moet opleveren.
  • De caravan wordt met foto’s en tekst op een tiental relevante websites geplaatst.
  • Het verzekeren en stallen van de caravan tijdens de verkoop wordt door ons geregeld.
  • Na de verkoop ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en krijgt u het geld.

Naast deze bemiddeling bij verkoop kunt u ook kiezen voor directe inkoop. Dat levert doorgaans minder op, maar u ontvangt wel direct uw geld.

Neem contact met ons op of kom langs

Wilt u uw caravan verkopen? Neem dan contact met ons op, want bij Campolife wordt er altijd een caravan te koop gevraagd! U bereikt ons via 0186 – 604000. Ook bij vragen kunt u contact met ons opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Heinenoord, in de buurt van Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder