De omloopmaat van uw caravan berekenen
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Wanneer u een nieuwe voortent of luifel voor uw caravan aanschaft, is het belangrijk dat u weet wat de omloopmaat van uw caravan is. Aan de hand van deze omloopmaat kunt u de precieze maat van de voortent bepalen en weet u zeker dat deze perfect past op uw caravan. Bij Campolife hebben we een ruim aanbod aan luifels en voortenten en vertellen we u graag meer over de maten en andere specificaties.

Kies voor de juiste voortent of luifel voor uw caravan aan de hand van de omloopmaat

Wilt u de omloopmaat van uw caravan berekenen? Dan kunt u dit eenvoudig zelf doen. Met een meetlint kunt u de omtrek van de caravan meten. Het is hierbij wel belangrijk dat u rekening houdt met verschillende zaken. Zo begint u met meten vanaf de grond. De voortent of luifel die u koopt, plaatst u natuurlijk op de grond en daarom is het belangrijk dat u ook dit gedeelte meeneemt in de meting. Daarnaast is het belangrijk dat uw caravan op een vlakke ondergrond staat, om een zo goed mogelijke meting te krijgen.

Kom langs bij onze winkel!

Heeft u de omloopmaat van uw caravan berekend en wilt u een voortent of luifel uitzoeken? Of heeft u hulp nodig bij het opmeten van uw voertuig? Kom dan langs bij onze winkel in Heinenoord, nabij Rotterdam, en wij helpen u verder! Wanneer u vooraf vragen heeft of advies wilt, kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder