Een lichtgewicht voortent
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

Een luifel voor uw camper is een handige manier om een wat huiselijker gevoel te creëren bij uw camper. Veel mensen ervaren het als een nadeel dat het niet mogelijk is om een voortent vast te maken aan een camper. Hierdoor ziet uw kampeerplaats er soms nogal kaal uit. Gelukkig hebben we hier bij Campolife een oplossing voor: een luifel die perfect bij uw camper past.

Welke luifel voor uw camper kiest u?

Een lichtgewicht voortent voor uw caravan koopt u bij Campolife! Wij zijn dé specialist in voortenten, campers, caravans, vouwwagens en andere kampeerbenodigdheden. In onze showroom beleeft u 8000 m2 aan kampeerplezier. Hier start de voorbereiding voor uw kampeervakantie. Of u nu een volledig nieuwe of tweedehands caravan wilt kopen of alleen een voortent nodig heeft, bij ons kunt u altijd terecht!

De voordelen van een lichtgewicht voortent

Wanneer u voor een lichtgewicht voortent kiest, profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn deze voortenten gemaakt van polyester, wat snel droogt en u zeer compact kunt inpakken. Daarnaast is het materiaal licht van gewicht en voordelig geprijsd. De lichtgewicht voortent kunt u daarnaast erg gemakkelijk op- en afbouwen en is makkelijk schoon te maken. De voortent is in verschillende soorten maten verkrijgbaar. Welke tent geschikt is voor uw caravan hangt af van de raillengte en aanbouwhoogte van het voertuig. In tegenstelling tot reguliere voortenten heeft u bij een lichtgewicht voortent geen omloopmaat nodig.

Kom langs in onze showroom

Wilt u een lichtgewicht voortent kopen, bijvoorbeeld voor uw lichtgewicht caravan? Kom dan naar onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier laten wij u alle voortenten uit ons assortiment zien. Heeft u vooraf vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

22 – 30 OKTOBER

 
Popup Image