Veel keuze bij het kopen van een Dethleffs caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Een Dethleffs caravan kopen doet u het best bij Campolife in Zuid-Holland. Wij zijn een gespecialiseerd kampeerbedrijf met ruim 50 jaar ervaring. In ons assortiment vindt u caravans van Dethleffs en andere topmerken. Denk bijvoorbeeld ook aan Fendt en Knaus. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van tweedehands kampeervoertuigen. Desgewenst kunt u bij de aankoop van een nieuwe caravan uw oude inruilen. Voor het kopen van een Dethleffs caravan bent u bij Campolife dus zeker aan het juiste adres.

Een dethleffs caravan kopen bij een gespecialiseerd kampeerbedrijf in Heinenoord

Als u een nieuwe caravan wilt kopen, dan kunnen wij u een caravan van het toonaangevende merk Dethleffs zeer aanraden. De caravans van dit topmerk staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Bij ons kiest u uit diverse Dethleffs caravans, waaronder:

  • Dethleffs C’Go: een aantrekkelijk geprijsde instapklasse. De caravan heeft een trendy uitstraling en beschikt standaard over een grote koelkast.
  • Dethleffs C’Joy: de caravan heeft een zomerse look en een bescheiden breedte maat.
  • Dethleffs Nomad: een bijzonder populair model. De caravan heeft een elegant interieur en is uitgerust met een excellente gourmet-keuken.

Bezoek onze showroom!

Wilt u een caravan van Dethleffs kopen of bent u benieuwd naar de andere caravans uit ons assortiment? In onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord kijkt u uw ogen uit. Met meer dan 8000 m2 aan caravans, campers en andere kampeerbenodigdheden, kan het voorgenieten voor uw aankomende vakantie beginnen. Zien we u snel? Indien u nu al een vraag wil stellen, mag u gerust bellen naar 0186 – 604000. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om u te helpen.

Aanvraagformulier

folder