Home » Dethleffs caravan kopen
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Veel keuze bij het kopen van een Dethleffs caravan

Een Dethleffs-caravan kopen doet u het best bij Campolife, dé Dethleffs-dealer in Heinenoord. Wij zijn een gespecialiseerd kampeerbedrijf met ruim 50 jaar ervaring, onder andere in caravans van Dethleffs. In ons assortiment vindt u caravans van Dethleffs en andere topmerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van tweedehands kampeervoertuigen. Voor het kopen van een caravan bent u bij Campolife, dé Dethleffs-dealer, dus zeker aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Een Dethleffs-caravan kopen bij een gespecialiseerd kampeerbedrijf

Als u een nieuwe caravan wilt kopen, dan raden wij u een Dethleffs-caravan zeker aan. De caravans van Dethleffs staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Bij ons als Dethleffs-dealer kiest u uit diverse caravans en campers, waaronder:

Wanneer u kiest voor de caravans van Dethleffs, dan kiest u voor een prachtig kampeermiddel van uitstekende kwaliteit. Zo gaat u altijd met een gerust hart op vakantie!

Bezoek onze showroom voor caravans van dit topmerk

Wilt u een Dethleffs-caravan kopen of bent u benieuwd naar de andere merken caravans uit ons assortiment? In onze showroom kijkt u uw ogen uit. Met meer dan 8000 m2 aan caravans, campers en andere kampeerbenodigdheden, kan de voorpret voor uw aankomende vakantie beginnen. Zien we u snel? Als u nu al een vraag wilt stellen, neemt u contact met ons op via 0186 – 604000. Dé Dethleffs-dealer staat klaar om u te helpen!

Vragen of meer informatie nodig?

 EXTRA OPEN

ZONDAG 21 APRIL (12-17u)
Popup Image