Kies uit diverse Fendt Bianco caravans
  • ✔ Inkoop en bemiddeling
  • ✔ Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • ✔ Meer dan 50 jaar ervaring

De Fendt Bianco caravan is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er de Activ, de Selection en de Emotion. De Activ is compact gebouwd en wendbaar, maar toch van degelijke kwaliteit. Zo reist u op een prettige manier van A naar B. Met de Fendt Bianco beleeft u op een sportieve en actieve manier uw kampeervakantie.

Luxe kamperen met de Fendt Bianco Activ of Selection

Met de Fendt Bianco Activ of Selection reist u op een prettige manier van A naar B. De Bianco is de perfecte keuze wanneer u op actieve kampeervakantie gaat. Daarom is de caravan van alle gemakken voorzien. Er is voldoende kastruimte voor alles wat u voor een actieve vakantie nodig heeft. Ook kunt u na een actieve dag heerlijk relaxen in uw eigen caravan. Deze is namelijk voorzien van een luxe loungeset en een tweepersoonsbed dat is om te bouwen tot loungeset. De Bianco Activ heeft bovendien een Truma Combi 4 ketel en is geschikt voor Smartphone app bediening. De Bianco Selection heeft een lichte kleurstelling, wat een ruimtelijk en vrij gevoel oplevert. Daarnaast kunt u ook kiezen voor andere collecties, zoals de Fendt Tendenza collectie.

Laat u adviseren over uw ideale caravan

De verschillende modellen van de Fendt Bianco lijken erg op elkaar. Bekijk deze collectie en de andere collecties van Fendt daarom in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam, en laat u persoonlijk adviseren. Dan zoeken we samen uit welke Fendt Bianco caravan of ander merk het beste bij u past. Heeft u algemene vragen? Bel dan naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder