Fendt kopen
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u van plan om een Fendt caravan te kopen? Dan is Campolife u graag van dienst. Wij zijn een kampeerspecialist waar u terecht kunt voor zowel de aanschaf als verkoop van een caravan of camper. Al ruim 50 jaar staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en service. Een goede service is volgens ons geen afdeling, maar een mentaliteit. Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u te kunnen adviseren over de ideale caravan voor u of uw familie. Voor het kopen van een Fendt caravan komt u in Zuid-Holland naar Campolife.

Fendt caravan kopen: kies uit een divers aanbod

Als u een caravan van een topmerk als Fendt wilt kopen, bent u bij Campolife aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan Fendt caravans. Bij ons kunt u onder meer kiezen voor:

  • Fendt Saphir: deze caravan beschikt over een volwaardige kinderkamer met voldoende berg- en speelruimte. Maak een keuze uit verschillende stijlvolle keukenvarianten.
  • Fendt Tendenza: het interieur van deze caravan heeft een geraffineerd design en is uitgerust met een Combi Plus 4 gasverwarming met CP Plus.
  • Fendt Opal: deze caravan valt op door de combinatie van bijzonder gedetailleerde meubels met hoogstaand comfort.

Ook tweedehands Fendt caravans verkrijgbaar

Wilt u een kwalitatieve Fendt caravan kopen voor een zo laag mogelijke prijs? Bekijk dan ons aanbod aan tweedehands Fendt caravans. Doordat wij strenge eisen stellen aan de caravans die wij inkopen, weet u zeker dat de kwaliteit van deze caravans niet onderdoet voor een nieuw exemplaar. Zo wordt elke tweedehands caravan geleverd met een BOVAG garantie, waardoor u direct zorgeloos op vakantie kunt.

Neem contact op voor een antwoord op al uw vragen voer Fendt caravans

Wilt u meer weten over de verschillende Fendt caravans die wij in ons assortiment hebben? Of wilt u ons iets anders vragen? Neem via 0186 – 604000 contact op of kom langs in de showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Anderen bekeken ook:

Knaus caravan | Occasion caravan | Gebruikte camper kopen

Aanvraagformulier

X

Campolife is extra open op:

2e Paasdag

Paasmaandag 22 april,
11:00 - 17:00

2e paasdag geopend