Home » Fendt kopen
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Fendt caravans

Binnen het assortiment van Campolife uit Heinenoord vindt u diverse Fendt caravans. Wij zijn een kampeerspecialist waar u terechtkunt voor het kopen van een Fendt caravan. Al jarenlang staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en service. Een goede service is volgens ons geen afdeling, maar een mentaliteit. Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u te adviseren over de ideale caravan voor u of uw familie.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Fendt caravans zijn altijd een goede keus door de hoogwaardige kwaliteit

Als u een caravan van een topmerk als Fendt wilt kopen, zit u goed bij onze campingwinkel. Wij hebben een divers aanbod aan Fendt caravans. Bij ons kiest u bijvoorbeeld voor een:

Ook een tweedehands Fendt caravan kunt u bij ons kopen

Wilt u een kwalitatieve Fendt caravan kopen voor een zo laag mogelijke prijs? Bekijk dan ons aanbod aan tweedehands Fendt caravans. Doordat wij strenge eisen stellen bij de inkoop van caravans, weet u zeker dat de kwaliteit van deze caravans niet onderdoet voor een nieuw exemplaar. Zo wordt elke tweedehands caravan die u bij Campolife gaat kopen, geleverd met een BOVAG-garantiebeurt (tegen een meerprijs). Hierdoor gaat u zorgeloos op vakantie.

Neem contact met ons op voor vragen over Fendt caravans

Wilt u meer weten over de verschillende Fendt caravans die wij in ons assortiment hebben? Of wilt u ons iets anders vragen? Neem via 0186 – 604000 contact met ons op of kom langs in de showroom. Hier helpen we u graag bij het kopen van uw Fendt caravan! Op deze manier bent u er zeker van dat u de juiste keus maakt.

Vragen of meer informatie nodig?

 EXTRA OPEN

ZONDAG 21 APRIL (12-17u)
Popup Image