Home » Fendt kopen

 

Uw ideale Fendt caravan kopen

Bent u van plan om een Fendt caravan te kopen? Dan is Campolife, dé Fendt dealer, u graag van dienst. Wij zijn een kampeerspecialist waar u terechtkunt voor zowel de aanschaf als de verkoop van een caravan of camper. Al jarenlang staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en service. Een goede service is volgens ons geen afdeling, maar een mentaliteit. Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u te adviseren over de ideale caravan voor u of uw familie. Voor het kopen van een Fendt caravan komt u in Zuid-Holland naar Campolife.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Fendt caravan kopen bij een ervaren dealer: kies uit een divers aanbod

Als u een caravan van een topmerk als Fendt wilt kopen, zit u bij ons als ervaren Fendt dealer goed. Wij hebben een divers aanbod aan Fendt caravans. Bij ons kunt u onder meer kiezen voor een:

 

Ook tweedehands Fendt caravans verkrijgbaar

Wilt u een kwalitatieve Fendt caravan bij een dealer kopen voor een zo laag mogelijke prijs? Bekijk dan ons aanbod aan tweedehands Fendt caravans. Doordat wij strenge eisen stellen aan de caravans die wij inkopen, weet u zeker dat de kwaliteit van deze caravans niet onderdoet voor een nieuw exemplaar. Zo wordt elke tweedehands caravan die u bij Campolife – dé Fendt dealer – gaat kopen, geleverd met een BOVAG-garantiebeurt (tegen een meerprijs). Hierdoor kunt u direct zorgeloos op vakantie.

 

Neem contact met ons op voor vragen over Fendt caravans

Wilt u meer weten over de verschillende Fendt caravans die wij in ons assortiment hebben? Of wilt u ons iets anders vragen? Neem via 0186 – 604000 contact met ons op of kom langs in de showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier helpen we u als dealer graag bij het kopen van uw Fendt caravan!

 

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image