Kom uw ideale Fendt caravan kopen!
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u van plan om een Fendt caravan te kopen? Dan is Campolife, dé Fendt dealer, u graag van dienst. Wij zijn een kampeerspecialist waar u terecht kunt voor zowel de aanschaf als verkoop van een caravan of camper. Al ruim 50 jaar staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en service. Een goede service is volgens ons geen afdeling, maar een mentaliteit. Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u te kunnen adviseren over de ideale caravan voor u of uw familie. Voor het kopen van een Fendt caravan komt u in Zuid-Holland naar Campolife.

Fendt caravan kopen: kies uit een divers aanbod

Als u een caravan van een topmerk als Fendt wilt kopen, bent u bij Campolife, dé Fendt dealer, aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan Fendt caravans. Bij ons kunt u onder meer kiezen voor een:

  • Bianco Activ: deze caravan is compact, wendbaar en degelijk. Ook is hij geschikt voor Smartphone app bediening.
  • Bianco Selection: deze caravan is ideaal voor een sportieve en actieve vakantie. De lichte kleuren in de caravan geven bovendien een zeer ruimtelijk gevoel.
  • Saphir: deze caravan beschikt over een volwaardige kinderkamer met voldoende berg- en speelruimte. Maak een keuze uit verschillende stijlvolle keukenvarianten.
  • Tendenza: het interieur van deze caravan heeft een geraffineerd design en is uitgerust met een Combi Plus 4 gasverwarming met CP Plus.
  • Opal: deze caravan valt op door de combinatie van bijzonder gedetailleerde meubels met hoogstaand comfort.

Ook tweedehands Fendt caravans verkrijgbaar

Wilt u een kwalitatieve Fendt caravan bij een dealer kopen voor een zo laag mogelijke prijs? Bekijk dan ons aanbod aan tweedehands Fendt caravans. Doordat wij strenge eisen stellen aan de caravans die wij inkopen, weet u zeker dat de kwaliteit van deze caravans niet onderdoet voor een nieuw exemplaar. Zo wordt elke tweedehands caravan die u bij Campolife – dé Fendt dealer – koopt, geleverd met een BOVAG-garantie. Hierdoor kunt u direct zorgeloos op vakantie.

Neem contact op voor een antwoord op al uw vragen over Fendt caravans

Wilt u meer weten over de verschillende Fendt caravans die wij in ons assortiment hebben? Of wilt u ons iets anders vragen? Neem via 0186 – 604000 contact op of kom langs in de showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord, nabij Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder