Met een Fendt Saphir caravan kampeert u in stijl
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Met de Fendt Saphir kunt u alle kanten op. Zowel letterlijk als figuurlijk. Met uw eigen caravan gaat en staat u waar u maar wilt. Verblijf op een luxe kampeerplaats of overnacht in de vrije natuur. U richt de Fendt Saphir precies zo in als u wilt. Deze caravan biedt namelijk een enorme variatie aan indelingen.

Een geschikte Fendt Saphir voor elke gezinssituatie

Doordat deze caravan op diverse manieren in te delen is, is hij geschikt voor werkelijk elke gezinssituatie. Trekt u er samen met uw partner op uit? Of neemt u de hele familie mee? Wat uw situatie ook is, de Fendt Saphir biedt een indeling die er perfect geschikt voor is.

Profiteer van optimaal comfort

Met uw Fendt Saphir verandert u uw kampeervakantie in een luxueuze reis. De caravan biedt namelijk optimaal comfort. Zo beschikt de Saphir over een sfeervol en ruim leefgedeelte. De zittingen zijn voorgevormd voor het ideale zitcomfort. De keuken is zó ingericht dat u veel bergruimte heeft en dat alle apparatuur binnen handbereik is. De bedden zijn uitgerust met hoogwaardige binnenveringmatrassen. Ook in de toiletruimte is aan alles gedacht. Van een spoeltoilet tot een mengkraan en douche, u vindt het in de Saphir.

Bekijk de verschillende indelingen van de Fendt Saphir in onze showroom

Welke indeling past het beste bij uw situatie? Daar komt u op maar één manier achter: door de verschillende indelingen van Fendt caravans in het echt te bekijken. Wij nodigen u daarom van harte uit om langs te komen in onze ruim opgezette showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier hebben wij caravans van diverse bekende merken voor u uitgestald. U vindt u hier ook andere modellen van Fendt, zoals de Fendt Tendenza. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. Wilt u zich nu al laten adviseren? Bel dan naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder