Ervaar het comfort van een Fendt Tendenza caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Wilt u binnenkort op vakantie met de Fendt Tendenza? Goede keuze! Deze caravan valt niet alleen op door het geraffineerde interieurdesign, maar beschikt ook over benodigdheden voor een zeer comfortabele vakantie. Zo bestaan de matrassen uit comfortschuim, is er een insectenhor in de deuropening bevestigd en zijn er genoeg opbergmogelijkheden. De Fendt Tendenza in het echt komen bekijken en betreden? Kom dan langs in de grote showroom van Campolife in Heinenoord.

Met welke Fendt Tendenza beleeft u een onbezorgde vakantie?

Binnen de Fendt Tendenza collectie heeft u keuze uit onder andere de volgende uitvoeringen:

  • 465 SFB: leeggewicht van 1313 kg, toelaatbaar totaalgewicht van 1500 kg en 4 slaapplaatsen.
  • 495 SF: leeggewicht van 1373 kg, toelaatbaar totaalgewicht van 1700 kg en 4 slaapplaatsen.
  • 515 SG: leeggewicht van 1423 kg, toelaatbaar totaalgewicht van 1700 kg en 4 slaapplaatsen.

Lastig om een keuze te maken? Vraag onze kampeerspecialisten om professioneel en persoonlijk advies. Een caravan kopen doet u immers niet elke dag.

Uw oude caravan inruilen

Beschikt u op dit moment over een eigen caravan die u wilt vervangen voor een nieuwe Fendt Tendenza, Saphir, of Bianco? Breng uw caravan naar onze showroom in Heienoord en krijg direct de inruilwaarde op uw bankrekening gestort. Bij het aankopen van uw nieuwe caravan hoeft u geen aanbetaling te voldoen en loopt u geen enkel financieel risico. Benieuwd naar onze service? Kom op dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom! Vragen? Wij zijn te bereiken via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder