Ontdek alle voordelen van een Knaus Sport caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Stijlvol, veilig en duurzaam: maak kennis met de Knaus Sport. Gaat u met z’n tweeën op vakantie of neemt u het hele gezin mee? De Knaus Sport is verkrijgbaar tot maar liefst zeven comfortabele slaapplaatsen. De indrukwekkende keuken en de opbergmogelijkheden maken deze caravan compleet. En wist u dat deze uitvoering ook zeer geschikt is voor lichtere trekauto’s?

Maak uw Knaus Sport caravan compleet bij Campolife in Heinenoord

Geen geduw en gezweet meer dankzij een caravanmover en een aangenaam klimaat creëren terwijl het buiten dertig graden is doet u met onze aircosystemen. En wat dacht u van een mobiele schotelantenne? Oftewel, alles om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken vindt u bij Campolife. Naast dat u alle artikelen eenvoudig bij ons aanschaft, monteren wij deze ook graag voor u in uw Knaus Sport caravan. Dan is deze helemaal klaar voor uw kampeervakantie.

Welke caravan gaat u kopen?

Gaat uw voorkeur uit naar de Knaus Sport of een andere uitvoering van dit merk? Wij raden u aan om alle uitvoeringen in onze showroom in Heienoord te bekijken. Onze enthousiaste kampeerspecialisten vertellen u alle eigenschappen van elke caravan, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u van tevoren al een paar vragen die u graag beantwoord wilt hebben? Bel dan even naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder